Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Agáta opět perlila: Exmilenku Vémoly nazvala šlapkou. Pak zesměšnila fanynku kvůli nadváze

    Agáta Hanychová si znovu nebrala servítky. | foto: Herminapress

    Prostořeká Agáta Hanychová (38) opět dostála své pověsti a v nové talkshow, kterou má spolu se svým bratrem Vincentem Navrátilem (26), si jako již tradičně nebrala servítky. Známá Influencerka se pustila do Zdeňky Černé alias Lulu, kterou bez pardonu nazvala šlapkou. To ovšem nebylo vše. V komentářích se pak pustila do jedné z kritizujících fanynek.

    Sourozenci Agáta Hanychová (38) a Vincent Navrátil (26) mají novou talkshow, v níž probírají největší kauzy českého a zahraničního showbyznysu.

    V prvním díle pořadu například došla řeč na rozvod Taťány Kuchařové, StarDance, Love Island, Britney Spears i na to, co si Agáta myslí o chystané účasti svého bývalého partnera Jaromíra Soukupa (54) v organizaci Clash of the Stars.

    Jaromír Soukup závodně boxoval a přijde mi pod jeho úroveň se přihlásit na soutěž, kde se perou úplně nemocní lidi. Jsou to influenceři, což teď trochu sesouvám i sama sebe,“ pronesla s úsměvem Agáta a dodala, že se v tomto projektu perou slepci a trpaslíci.

    V této souvislosti influencerka zmínila, že i ona dostala nabídku se zúčastnit. Nabídli jí prý milion za to, když se utká s Lulu, která byla v minulosti spojovaná s Karlosem Vémolou. Agáta tuto lákavou nabídku ale odmítla a do bývalé milenky známého zápasníka se pořádně obula.

    „Oni chtěli, abych zmlátila tu Lulu,“ říká Agáta. Počkej, myslíš Lelu?“ ptá se jí Vincent. „Ne Lelu, ale Lulu. Lela je manželka Karlose Vémoly. Lulu byla taková ta šlapka od Karlose Vémoly. Počkej, to bych ale asi tady neměla říkat“ rýpla si Agáta do Zdeňky Černé a dodala, že jí také nabídli zápas s Nelou Slovákovou.

    Zdenka Černá alias Lulu

    Reakce Zdenky Černé alias Lulu na sebe nenechala dlouho čekat. „Štětka Agáta někoho nazývá štětkou?! Dlouho jsem se nezasmála,“ uvedla Lulu na svém instastories.

    „Ještě jednou mi řekni štětko a rozdáme si to v kleci na férovou, pokud z toho nejsi pos*aná, ne jen kecy novinářům. Už jsem to psala Mirkovi,“ pokračovala na Instagramu s tím, že o milionové nabídce Agáta lže, aby byla zajímavá. „Já budu zápasit s jinou ex Karlose - nechte se překvapit,“ vzkázala všem svým fanouškům silikonová blondýnka.

    Agáta urazila moderátorku rádia

    To ale není vše. Agáta se v komentářích pustila do zpěvačky a moderátorky RockRadia Lenky Šenkové, která nový pořad zkritizovala. „Tohle je všechno taková komedie . Chce se mi ze všech těch našich celebrit blejt!! Komu se dává prostor, z koho si naše generace děti dělá vzor! Zastavte tento odporný humus, kde všichni se jen napadají, kde se všichni pak na sebe veřejně usmívají, kde život je naprosto bez chyby, kde bez silikonu by žádná obyčejná buchta nikoho nezaujala.... Hnusný svět, čeho jsem se to dožila, to mi je fakt líto... Líto. Z této trapné společnosti,“ napsala Šenková.

    Takto reagovala Agáta Hanychová na kritiku moderátorky RockRadia Leony Šenkové.

    „Napsala leona official s 2 tis sledujících a i mě sleduje. :)) Chápu, že s nadváhou se žije blbě,“ vzkázala Agáta Šenkové, která má viditelně plnější křivky.

    Touto rýpavou poznámkou Agáta ovšem tvrdě narazila. Fanoušci se postavili jednoznačně na stranu moderátorky. Influencerce vzkázali, že jí chybí pokora i sebereflexe a že by neměla soudit lidi podle váhy. Agáta tak svůj komentář nakonec raději smazala.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:59 čtvrtek 7. března 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      76
    • Haha
      14
    • Tvl
      9
    • Super
      6
    • Cože
      4
    • Sladký
      4