Josef Maršálek dráždil chlapy: Únik odvážných fotek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Josef Maršálek dráždil chlapy: Únik odvážných fotek

Maršálek býval pěkné číslo...
Maršálek býval pěkné číslo... (Instagram)

Takhle ho asi ještě neznáte! Tančící cukrář Josef Maršálek (41) býval v minulosti pěkné číslo. Než se dal dohromady se svým partnerem, rád na sítích provokoval eroticky laděnými fotkami. A na muže to zjevně zabíralo!

Porotce z Peče celá země momentálně předvádí své křivky ve StarDance. Jistý »exhibicionismus« v sobě ale měl už dlouho předtím... Než se dal dohromady se svým současným mužem Petrem Tejmlem (40), přidával na sítě jednu dráždivou fotku za druhou.

Cukrář Josef Maršálek (41): Sázkaři, ať jdou zpět do školy!

Video se připravuje ...

A na muže to zjevně zabíralo. „Nejkrásnější medvěd na světě,“ rozplývali se toužebně v komentářích. V té době měl Pepa vztah na dálku s jistým Španělem, za nimž zhruba každé tři týdny létal do Barcelony. Láska jim vydržela deset let, nakonec se ale rozešli.

S Petrem se dali dohromady díky televizi. „Viděl mě v jedné reportáži na Nově, kde jsem hovořil a královně Alžbětě. Tam jsem mu padl do oka. Uplynulo několik měsíců, napsal mi první zprávu a po několika týdnech jsme se poprvé viděli. Neuplynul ani rok a začali jsme spolu bydlet a za další půlrok už jsme byli svoji,“ říká Josef. Maršálkovi fanoušci z řad obdivovatelů mužské krásy mají ovšem od té doby smůlu... Jako registrovaný muž už slavný cukrář prý tolik »pastí na chlíváky« nepostuje.

Josef Maršálek StarDance: Jaké měli pocity po prvním přenosu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
21. 12. 2023 • 11:48

Absolutně odporný hnus, fujtajbl.
Úplně mi z těch nechutných fotek je na zvracení. Tohle individuum dávají do pořadů v České Televizi za naše poplatky? Odporné a zvrácené a ty se Maršálku styď.

Jiří Hanzal
11. 11. 2023 • 08:59

To je hnus velebností... Jdu blejt

Celebrity-chachacha
9. 11. 2023 • 17:16

A co ptáček by nebyl ?

EM1234
9. 11. 2023 • 13:39

Já se nedivím, že mu zůstali mužští. Hnus fijalovej. Která myslící ženská by na něj nalítla, bych chtěla vidět. Fujtajbl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.