Palladium láká vánoční atmosférou k nákupům dárků a k pomoci dětem

Vánoční sezóna je za dveřmi a nákupní centrum Palladium v Praze na náměstí Republiky je ideálním místem pro předvánoční nákupy a zážitky.

Kouzelnou atmosféru vytváří vánoční dekorace Palladia, která se inspiruje slovanským zvykem údajně již ze 7. století, kdy se křesťanské stromky věšely špičkou dolů, aby tvarem trojúhelníku připomínaly Svatou Trojici. Velkolepý vánoční strom zavěšený špičkou dolů dominuje vánoční výzdobě v prostoru zadního atria. Další součástí dekorací jsou ozdoby ve tvaru koule, betlém a oblíbené fotokoutky pro návštěvníky. Venkovní výzdoba zvýrazňuje obrysy historické fasády kasárenské budovy směrem do náměstí Republiky a historické budovy jízdárny v ulici Na Poříčí.

Ve čtvrtek 9. 11. 2023 v 16 hodin bude vánoční období slavnostně zahájeno již podeváté rozsvícením „Stromu Radosti“ u Infokiosku v přízemí nákupního centra Palladium společně s předsedkyní správní rady Nadačního fondu Radost dětem Kateřinou Wich (více na www.radostdetem.cz) a dalšími hosty. Slavnostní odpoledne bude moderovat Tereza Tobiášová, vystoupí Magda Malá, Marek Černoch (syn Karla Černocha), Denise Wich a děti z Talent Company. Druhé vánoční setkání u Stromu Radosti se uskuteční 7. 12. 2023 v 16 hodin.

Stejně jako v předchozích letech chce „Nadační fond Radost dětem“ nasbírat spolu se zákazníky nákupního centra Palladium 300 dárků pro těžce nemocné děti a děti z dětských domovů. Dětská přání se budou plnit v období od 9. 11. 2023 do 22. 12. 2023 a návštěvníci nákupního centra tak mohou těmto dětem dopřát krásnější Vánoce.

(Přehled dětských přání na odkaze: https://www.palladiumpraha.cz/data/uploader/2023/PAL_web_novinky_Strom_radosti_prehled_darku.pdf ).

Sbírka je určena dětským onkologickým a hematologickým pacientům, dlouhodobě nemocným dětem a také dětem z dětských domovů z celé České republiky. Lidé mohou udělat dětem radost přímo dárkem, který si samy přejí. „U Stromu Radosti vedle Infokiosku nákupního centra Palladium v přízemí je připravena tabule, na které je umístěno 300 kartiček s přáními konkrétních dětí. Každý, kdo chce pomoci, si může jedno z přání vybrat, dárek zakoupí a odnese na Infokiosek. My potom dárky ještě před Vánoci převezeme přímo do nemocnic a dětských domovů,“ popisuje Kateřina Wich.

„Vážíme si možnosti být již podeváté partnerem této krásné akce. Vánoce jsou o emocích a jsme rádi, že v těžkých chvílích můžeme pomoci dětem vykouzlit úsměv na tváři,“ říká Milan Rumler, marketingový ředitel Palladia. „V loňském roce byly předány dárky v rekordní hodnotě více než 140 tisíc korun. Pokud si zákazníci z dárků nevyberou nebo akci nestihnou, mohou přispět i finančním darem v průběhu celého roku v jakékoliv hodnotě prostřednictvím speciálních dárkových poukázek Palladium/ Radost dětem na e-shopu https://eshop.palladiumpraha.cz“.

Podrobnosti o akci naleznete na webu https://www.palladiumpraha.cz/charitativni-akce-strom-radosti-patro-0/ 

 

PALLADIUM na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 600 míst.

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

 

Klíčová slova ČR-rodina-trh-obchod-společnost-Vánoce-děti-charita-Palladium

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.