Lednová divočina v United? Fernandese lákají Arabové, Sancha anglický rival. Přijít má neznámý Argentinec

Lednová divočina v United? Fernandese lákají Arabové, Sancha anglický rival. Přijít má neznámý Argentinec
ZAOSTŘENO NA OSTROVY

Divočina na hřišti, divočina mimo něj. Bídné výkony, bídné výsledky, aféry kolem Jadona Sancha i Marcuse Rashforda. Fanoušci Manchesteru United nemají na růžích ustláno. A to není vše, jejich klub jim na leden plánuje připravit další překvapení.

Všechno totiž vypadá tak, že se budou na Old Trafford chystat velké rošády a stěhovat se mohou některé z hvězd.

SANCHO K RIVALOVI?

O Jadonu Sanchovi byly popsány stovky stránek. Shrnutí v pár slovech však není složité – tenhle přestup prostě nevyšel. Vysvobození by mohl přinést přestup, o který se zajímá Tottenham.

Španělský deník Fichajes tvrdí, že trenér Spurs Postecoglou považuje Sancha za klíčovou lednovou posilu a vedení Tottenhamu je připraveno trenérovo přání splnit.

Další zesměšnění od městského rivala? Vedení City by rádo na modrou stranu Manchesteru přetáhlo naději United

United údajně na hráče nasadili cenovku 35 milionů liber, což je oproti 73 milionům, které zaplatili Dortmundu v roce 2021, prudký pokles, ale Spurs by mohli před trvalým přestupem prosadit nejprve hostování.

Anglický novinář Dean Jones však pro GiveMeSport řekl, že nevěří, že se přesun uskuteční z několika důvodů, přičemž uvedl špatný obraz Sancha v očích fanoušků a jeho vysoký plat.

"Jedná se o hráče, který prožívá nesmírně těžké období v osobní rovině a už dlouho nepodává dobré výkony," řekl Jones. "Takže z pohledu Tottenhamu, jaká budou vlastně vaše očekávání od podpisu Sancha? Jaké pak budou podmínky hostování? Na jak dlouho tohoto hráče vlastně chcete?"

Rashfordova oslava narozenin byla podle Ten Haga nepřijatelná, reprezentant Albionu se omluvil

Odpovědi přinese lednové přestupové období.

KAPITÁN DO ARÁBIE?

O Bruna Fernandese se nečekaně zajímá saúdskoarabská fotbalová scéna. Představitelé této země, kterým se již podařilo přilákat do své ligy Cristiana Ronalda, se chystají jednat se zástupci Fernandese o možném přestupu.

Fernandes, který nedávno vstřelil rozhodující gól United proti Fulhamu, je údajně v hledáčku hned pro příští letní přestupové období. Tuto informaci přinesl italský novinář Rudy Galetti.

Ten Hag našel i přes prohru dost pozitiv: Úvodních 20 minut bylo nejlepších, co jsem na lavičce United zatím viděl

Očekává se, že investiční skupina PIF, která má významné investice v saúdských klubech včetně Al Nassr, Al Hilal, Al Ittihad a Al Ahli, zahájí jednání s Fernandesovým táborem, aby prozkoumala možnosti jeho přivedení do svých řad.

Stejně jako u Sancha, ani u Fernandese není jeho mediální obraz nijak dobrý. Angličtí experti zpochybňují jeho lídrovské schopnosti, ale například David de Gea se ho zastal.

DEFENZIVU MÁ VYLEPŠIT NEZNÁMÝ ARGENTINEC

Dlouhodobě zraněný je Casemiro i obránce Martinez, stejně jako stoper Varane. Všechny tyto okolnosti upozornily vedení z Old Trafford, aby v nadcházejícím přestupovém období provedlo několik nezbytných změn, počínaje pozicí v záloze.

Podle španělského listu Estadio Deportivo chce Manchester United v lednu podepsat defenzivního záložníka Realu Betis Guida Rodrigueze.

Zidane největším favoritem na převzetí Manchesteru United? Francouz vysvětluje, proč se tak nestane...

Smlouva argentinského reprezentanta s andaluským klubem vyprší v červnu 2024, což znamená, že by ho Manchester United mohl získat zdarma na základě předsmluvní dohody. Rudí ďáblové by ho ale rádi měli okamžitě, nechce se jim čekat do léta. Real Betis by pravděpodobně souhlasil.

Důrazný defenzivní záložník, je označován za ideální náhradu za Casemira.

Devětadvacetiletý hráč, který s Argentinou vyhrál mistrovství světa, je také nesmírně schopný na míči. Rodriguez se cítí pohodlně pod tlakem, rád se drží jednoduchosti a zároveň má schopnost v případě potřeby zasáhnout do prudkých přihrávek. V podstatě by se mohl dokonale hodit do týmu Erika ten Haga.

Fabrizio Romano však tvrdí, že Manchester United bude čelit konkurenci ze strany Atletica Madrid.

FERGUSON POTŘEBOVAL K PRVNÍ TROFEJI ČTYŘI SEZONY, TEN HAG JI ZÍSKAL HNED VE SVÉM PRVNÍM ROCE V UNITED, PŘIPOMÍNÁ EXPERT