Česká firma Narex rozšiřuje úspěšnou akumulátorovou řadu nářadí Camouflage

V České Lípě letos uvedou do prodeje rovnou 6 nových strojů této oblíbené řady. Navazují tak na loňský rok a prvních sedm strojů. Celá Camouflage řada je inspirovaná volností přírody a je pro všechny, kdo se nechtějí omezovat kabelem ani výdrží baterie.

Těchto šest novinek rozšiřuje původní zaměření řady o další stroje pro broušení, úklid a konstrukční práce. Camouflage tak obsahuje už 13 strojů, které jsou až na výjimky poháněné poslední generací tichých bezuhlíkových motorů.

„Camouflage je na trhu rok a za tu dobu si stihla získat mnoho věrných zákazníků, kteří neustále volali po jejím rozšíření. Nechtěli jsme je zklamat a doplňujeme sortiment Narexu o nové stroje, které skvěle zapadají do našeho konceptu,“ říká marketingový ředitel společnosti Petr Lukavec.

V novinkách se objeví excentrická bruska, delta bruska, multitool, rázový utahovák, vysavač a fukar.

„Už teď pracujeme na dalším rozšíření této produktové řady, abychom zákazníkům nabídli ucelený ekosystém výrobků, kompatibilní s jedním typem akumulátoru, které použijí kolem domu, v dílně i přírodě,“ doplňuje produktový manager Miloslav Kolomazník.

Myšlenka celé řady je volnost a příroda – stroje jsou pro všechny, kdo se nechtějí omezovat ať už městem, nebo elektrickým připojením a za svými koníčky se rádi vydávají mimo civilizaci. Jedná se o kompletní řadu nářadí, která je svým charakterem vhodná pro všechny zapálené kutily i profíky v terénu.

Všechny produkty si zákazníci budou moct pořídit u autorizovaných prodejců. V nabídce má Narex i akční set složený z toho nejlepšího z celé řady včetně pracovních doplňků jako jsou vyhřívaná bunda, rádio, brašna nebo rukavice a celá řada dalšího příslušenství.

 

Video je dostupné ZDE

O Narexu:

Společnost Narex byla založená v České Lípě v roce 1943. Letos tedy firma slaví 80 let od svého vzniku. Výroba elektronářadí nebyla nikdy přerušena a Narex se tak řadí mezi jednu z nejtradičnějších českých firem v této oblasti. Vývoj, testování a značná část výroby elektronářadí Narex stále probíhá na území České republiky včetně servisu v České Lípě.

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Klíčová slova ČR-stroje-trh-elektronika-stavby-firmy-Narex

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.