Úvod > Kalendář akcí > Hudební a divadelní akce > Adventní benefiční koncert pro Leontinku
Hudební a divadelní akce

Adventní benefiční koncert pro Leontinku

Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte aktuální akce v regionu Praha nebo navštivte Hudební a divadelní akce v celé ČR.
V Anežském klášteře zahrají a zazpívají hudebníci se zrakovým hendikepem Ráchel Skleničková, Eva Blažková, Bogdan Prudkyi a vokální trio Makabara. Jako speciální host Jako speciální host vystoupí KrisKros a capella.
Vánoce se blíží a ty si zarezervuj termín 12. prosince od 19 hodin. Chystá se totiž Adventní benefiční koncert pro Leontinku!

V krásném Anežském klášteře zahrají a zazpívají hudebníci se zrakovým hendikepem Ráchel Skleničková, Eva Blažková, Bogdan Prudkyi a vokální trio Makabara.

Jako speciální host vystoupí KrisKros a capella, profesionální vokální skupina, která interpretuje klasické i populární hity v originálních aranžích, které doplňuje beatboxem. 

Vstupné je dobrovolné a výtěžek večera podpoří mladé hudebníky s postižením zraku v rámci projektu Stipendium Leontinka.

Rezervace vstupenek do 5.12. nebo do vyčerpání kapacity sálu na kralova@nadaceleontinka.cz
 

Provozovatel

Nadace Leontinka

Karlovarská 1104/14
161 00 Praha 6
Tel.:
+420 608 554 997
Email:
kralova@nadaceleo...
Facebook:
https://www.faceb...
WWW:
https://www.nadac...
GPS:
50,077153 14,301242
 
Region:
Praha
Obec:
Praha 6
Tipy na výlet:
Praha 6 a okolí
 

Cena

Poznámka:Vstupné je dobrovolné a výtěžek večera podpoří mladé hudebníky s postižením zraku v rámci projektu Stipendium Leontinka. Rezervace vstupenek do 5.12. nebo do vyčerpání kapacity sálu na kralova@nadaceleontinka.cz

 

Časová náročnost

1,5 hodiny