Fond Novira Capital podpořil aplikaci pro chytrou správu kanceláří

Brno, 11. listopadu 2023 - Technologický startup Ofisly získává investici v řádu milionů korun od fondu Novira Capital. Česká firma zaměřující se na správu kanceláří v režimu hybridního modelu práce se tak začíná připravovat na zahraniční expanzi.

sprava kancelarei

Aplikace Ofisly pomáhá firmám s denním chodem kanceláře. Zaměstnancům umožňuje v jednom uceleném rozhraní rezervovat sdílené zdroje, jako jsou stoly, firemní parkovací místa nebo automobily. Office manažerům pak zajišťuje pomoc se správou kanceláře či recepce a poskytuje data o vytíženosti prostor.

Investice od fondu Novira Capital znamená nový impuls pro finanční a strategický rozvoj brněnského startupu. „Hledali jsme partnera, který má zkušenosti v B2B SaaS a přesně to nám může Novira Capital nabídnout. Víme, že nedostáváme jen peníze, ale především know-how,“ říká Jan Slováček, zakladatel a CEO Ofisly. „Věříme, že Ofisly má potenciál změnit způsob, jakým firmy spravují své kancelářské prostory. Proto jsme rádi, že je můžeme investičně podpořit na cestě k zahraniční expanzi,“ doplňuje Vít Vrba z Novira Capital.

Právě zahraniční expanze spolu s vytvořením škálovatelného modelu je nyní hlavním cílem Ofisly. „Investice nám umožní rychleji rozvíjet produkt a přinést naši aplikaci do rukou více firem a organizací po celém světě,“ popisuje Jan Slováček.

Navázání spolupráce mezi Ofisly a investičním fondem Novira proběhlo mimo jiné díky inovační agentuře JIC, která se na jižní Moravě věnuje podpoře startupů. „Máme dokonalý přehled o startupovém prostředí v regionu. Díky tomu umíme propojit ty správné místní investory s firmami, kterým věříme, že mají šanci uspět na globálním trhu. A Ofisly takový potenciál má,” popisuje jednu z rolí inovační agentury JIC Radim Kocourek, jednatel fondu JIC Ventures.

Zdroj: JIC, foto: Ingimage


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...