Kevin Costner a Reese Witherspoon jako pár snů? 20 let věkový rozdíl!

Americká média před časem přinesla zprávy o novém páru snů. Jak to ale vypadá, poprask se v Hollywoodu nekoná, slavná herečka ověnčená Oscarem uvedla zprávy na pravou míru.

Kterou krásku dávali dohromady s Kevinem Costnerem (68)? Reese Witherspoonov (47)! Oběma se před časem rozpadla dlouholetá manželství a tak si měli k sobě slavní herečtí kolegové najít cestu. A to i přes značný, 20letý věkový rozdíl. Hereččin mluvčí však spekulace odmítl a pro magazín People poskytl její jasné vyjádření: „Ten příběh je naprosto vymyšlený, není pravdivý.“

Manželství herečky Reese Witherspoon a Jima Totha se oficiálně rozpadlo v březnu 2023 po 12 společných letech, což herečka oznámila na Instagramu v oficiálním prohlášení. „S velkou opatrností a po dlouhém zvažování jsme učinili těžké rozhodnutí rozvést se,“ napsala mimo jiné. Reese Witherspoon se za svého agenta Jima Totha provdala v roce 2011.

Už v dubnu se v Hollywoodu spekulovalo o tom, že slavná blondýnka tvoří pár s hvězdou amerického fotbalu, Tomem Bradym, kterému se rozpadlo manželství s modelkou Gisele Bündchenovou. Jak se ukázalo, šlo jen o nepodložené fámy.

Začátkem května se rozpadlo manželství Kevina Costnera, jeho manželka Christine Baumgartner podala po téměř 19 společných letech žádost o rozvod. Herec má s Baumgartnerovou tři děti – syny Caydena (15) a Hayese (14) a dceru Grace (12).