Dejme dětem dárek k Ježíšku aneb Strom splněných přání

Letos už po dvanácté odstartoval oblíbený internetový projekt Strom splněných přání neziskové organizace Dejme dětem šanci, prostřednictvím kterého mohou dárci plnit vánoční přání dětem a mladým lidem z dětských domovů. V tomto ročníku je zařazeno 1714 přání dětí z 51 dětských domovů z celé ČR. Ježíšci mohou dětská přání plnit zde až do 12. prosince.

»Každé dítě nejprve napíše dopis Ježíškovi, který najdete i v detailu jednotlivých přání. Pro snadnou orientaci si Ježíšci mohou přání vybrat podle několika kritérií. Podle toho, zda chtějí udělat radost holce nebo klukovi, jak starému dítěti, případně podle toho, kolik peněz plánují do dárku investovat. Věnovat dárek pod vánoční stromeček dítěti v dětském domově je záležitostí několika minut, a to pohodlně z mobilu či z počítače,« vysvětluje koordinátorka projektu Tereza Skalická jednoduchý proces koupě dárku. Strom splněných přání je realizován ve spolupráci se společností Se Srdcem. Dárky si děti vybírají ve spolupracujících internetových obchodech.

Od 18. 11. do 12. 12. probíhá Strom splněných přání také v obchodním centru Novo Plaza v Praze, kde je rovněž možné se do nákupu vánočních dárků pro děti z dětských domovů zapojit. »V minulých letech se nám díky štědrým Ježíškům podařilo splnit přání všem dětem jak v online variantě projektu, tak i v obchodním centru Novo Plaza, z čehož máme vždy velikou radost! Moc doufáme, že i letos bude Strom splněných přání stejně úspěšný a všechny děti najdou pod vánočním stromečkem svůj vysněný dárek,« dodává Skalická.

(mac)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy