InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbal: Třebětice braly s Osekem bod. V tabulce krajského přeboru drží osmé místo

 Autor: Ladislav Vlasák

    Autor: Ladislav Vlasák

Podzimní část krajského přeboru skončila dnešními zápasy 15. kola. Závěrečný zápas před zimní přestávkou odehrály Třebětice s týmem Oseku. Utkání si nenechalo ujít více jak tři stovky domácích fanoušků. Zápas se konal v chladném, ale slunečném počasí. Před začátkem utkání, se před nastoupenými týmy konalo malé rozloučení s hlavním rozhodčím zápasu Miroslavem Vicanem starším. Tímto utkáním ukončil svoji patnáctiletou kariéru rozhodčího. Poděkovat za odvedenou práci mu přijeli Jiří Pečenka, předseda komise rozhodčích a delegátů a asistent ligového rozhodčího, Dan Lovětínský, člen komise rozhodčích a rozhodčí v třetí lize a Marek Černoch, trenér mužstva Třebětic. Připojili se také kapitáni obou mužstev.


Posledním hvizdem své píšťalky pak zahájil utkání sedmých Třebětic a jedenáctého Oseka. V první půli podávali lepší výkon hostující hráči Oseka, kteří otevírali v sedmé minutě skóre zápasu. Další jejich šance skončila na tyči třebětické branky. Po první půli šel tým Oseku do šatny s jednogólovým náskokem. Druhá půle zápasu byla již vyrovnaným zápasem obou týmů. Třebětice vyrovnaly a z nařízeného pokutového kopu přidaly druhou branku. Za bouřlivého povzbuzování přítomných diváků šel domácí tým do vedení. Šance na obou stranách se přelévaly, nechyběly ani žluté karty a standardní situace. Poslední gól zápasu padl v nastaveném čase do sítě domácího týmu. Vyrovnaným skórem a dělbou bodů zápas skončil.

Tým Třebětic má velikou podporu a fandit jezdí i diváci z okolních vesnic a měst.„Domácí tým s manželkou podporujeme, účastníme se všech zápasů, ať už se konají zde nebo na hřištích soupeřů," uvedl Miroslav Stejskal z Jemnice.

Nováček krajského přeboru bude přezimovat na osmé příčce tabulky. „S výkony hráčů můžeme být spokojení a plány, které jsme si stanovili před sezonou, se podařilo splnit. Zároveň jsme rádi, že přestávka umožní hráčům si odpočinout." vyjádřil svoji spokojenost předseda klubu Josef Bastl.

Své zklamání po skončení zápasu neskrýval trenér týmu Třebětic, Marek Černoch. „ Počítal jsem se třemi body, a výsledek je pro mne zklamání. Terén byl dnes těžký, a více vyhovoval hostům, ale I přes tento výsledek, jsem ale rád, že jsme splnili náš bodový plán, který jsme si stanovili. Chtěli jsme v podzimní části získat 22 bodů, získaných dvacet je ale skvělý výsledek. Nyní bude čas na odpočinek a vyléčení zranění některých hráčů. Zimní příprava začíná v půli ledna, bude rozmanitá, na umělých terénech, tělocvičně nebo posilovně."

Trenér zároveň vyzdvihnul další přednosti místních podmínek. „ Nikdy jsem se nesetkal s tak neskutečnou přízní fanoušků, která nemá v krajském přeboru obdoby a vysoká je i tréninková morálka týmu." dodal závěrem Marek Černoch.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fotbal 

    Reagovat

     

    Takto se má dělat fotbal.

    Vloženo 12.11.2023 21:59:08

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace