Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2023 11:00
Čas čtení 4:48
Tereza Šnajdrová

Beauty news: Nová paletka od Huda Beauty tě dostane, stejně jako vánoční kolekce Too Faced. Která je nejlepší?

Beauty news: Nová paletka od Huda Beauty tě dostane, stejně jako vánoční kolekce Too Faced. Která je nejlepší?
Zdroj: Melt Cosmetics/Sephora/Kylie Skin/Huda Beauty/e.l.f. Cosmetics/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PÉČE O PLEŤ
Uložit Uložené

Na kosmetickém trhu najdeš tisíce a tisíce značek, které každý den chrlí nové produkty. Jenže ne všechny stojí za to, a proto jsme tu my, abychom ti ukázali ty nejlepší kosmetické novinky.

Tento měsíc nás zaujalo hned několik nových kolekcí, s nimiž přišly brandy jako Huda Beauty, Melt Cosmetics nebo Kylie Skin. Některé značky už uveřejnily i svoje vánoční kolekce, které by rozhodně neměly chybět v tvojí make-up sbírce, a na trhu nově najdeš také dostupné duochrome oční stíny nebo matné rtěnky, jež prostě musíš mít. 

Tohle jsou ty nejlepší kosmetické novinky, a když dojedeš až na konec článku, čeká tam na tebe jeden tip na zlevněnou paletku, která tě bude velmi bavit. 

Doporučeno
Vzestup a pád Kat Von D. Jak se z úspěšné tatérky stala nejhejtovanější osoba internetu? Vzestup a pád Kat Von D. Jak se z úspěšné tatérky stala nejhejtovanější osoba internetu? 4. listopadu 2023 6:00

Tumblr vibes irl: Huda Beauty přichází s novou kolekcí

Vrací se tumblr éra, a to nejen do módy, ale také do světa kosmetiky. Na tento trend okamžitě naskočil brand Huda Beauty, který začátkem listopadu odpálil prodej nové kolekce Pretty Grunge. Ta je k dostání jak na oficiálním webu značky, tak i v české Sephoře.


Kolekci Pretty Grunge tvoří paletka očních stínů, kterou koupíš za 1 960 korun, rozjasňující lesk pro tváře i rty s jemnými odstíny punkové růžové, jehož cena je 820, a lip combo čtyř ikonických tekutých matných rtěnek v mini velikosti za 950 korun. Na zahraničním trhu najdeš také setík černé matné rtěnky a našedlého lesku, jehož cena je 29 dolarů, k nám se ale bohužel nedostal.

Domů
Sdílet
Diskuse