InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborsko se prosadilo proti Spartě až v závěru. Nádvorníkovi svěřenci stráví zimu na 3. místě

Táborsko prohrálo na Spartě 1:2. , Autor: Karolina Kabíčková

Táborsko prohrálo na Spartě 1:2.     Autor: Karolina Kabíčková

AKTUALIZOVÁNO - 13.11.2023 15:18

PRAHA/TÁBOR - Druholigoví fotbalisté Táborska sehráli v neděli 12. listopadu poslední utkání před zimní přestávkou, ke kterému zajížděli do Prahy na půdu sparťanské rezervy. Svěřenci trenéra Romana Nádvorníka prohrávali od 20. minuty, kdy se prosadil Schánělec. Sparta skórovala podruhé v 94. minutě, což nakonec rozhodlo. Domácí lavička měla šťastnou ruku na střídání, jelikož Novotný skóroval teprve po šesti minutách na place. Táborsku se podařilo skórovat až v poslední nastavené minutě, kdy mírnil porážku na 1:2 Alexandr Sojka. Táborsko přezimuje na 3. místě tabulky, které zajišťuje účast v baráži o nejvyšší soutěž. Jarní část sezony startuje Táborsku o prvním březnovém víkendu domácím zápasem s Chrudimí.

 

AC Sparta Praha B – FC Silon Táborsko 2:1 (1:0), branky: 20. Schánělec, 90+4. Novotný – 90+9. Sojka, rozhodčí Starý – Slavíček, Ježek, ŽK (4-5): 32. a 76. Hodouš, 22. Kaštánek, 90+3. Nalezinek – 35. Koné, 49. Dordić, 51. Matoušek, 62. Bláha, 82. Varačka, ČK (1-0): 76. Hodouš, 282 diváků.

AC Sparta Praha B: Nalezinek – Večerka, Ševínský, Lilling – Mejdr, Penxa, Kaštánek (60. Okeke), Hodouš (62. Váňa) – Mokrovics (88. Novotný), Schánělec, Hranoš.

FC Silon Táborsko: Pastornický – Plachý, Koné, Skopec, Tusjak – Bláha, Zeman (75. Sylla) – Varačka (84. Šplíchal), Sojka, Dordič (75. Kalousek) – Matoušek (75. Svatek).

Trenér Táborska Roman Nádvorník očekával od duelu v Praze více. „Jsem zklamaný, chtěli jsme proti Spartě bodovat. Byli jsme připravení, že nás bude soupeř presovat. Nedostali jsme se kvůli němu v první půli do mezihry. Vytvořili jsme si tři gólové šance. Pokud je ale nedáte, nemůžete vyhrát nikde. Udělali jsme jednu chybu a soupeř nás potrestal. Hráčům nemůžu nic vytknout. Bojovali, pracovali a snažili se. Jen jim chybělo proměňování gólových šancí," shrnul utkání proti Spartě Roman Nádvorník.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace