Sleduj nás

Za prohry může nedostatek přípravy a zranění. Až začnu trénovat, stanu se šampionem, hlásí Jaroslav Kotlár

Za prohry může nedostatek přípravy a zranění. Až začnu trénovat, stanu se šampionem, hlásí Jaroslav KotlárFoto: Clash of the Stars

Jaroslav Kotlár to nemá jednoduché. Prohrál dva ze svých tří MMA soubojů, ale ani na jeden se pečlivě nepřipravoval. A navíc ho tížilo zranění.

Je to velký MMA bojovník, pro tento sport se údajně narodil, koluje mu v žilách, ale i navzdory své krevní skupině jí neobětoval žádnou přípravu, a to se mu stalo osudné. Jak nyní Jaroslav pečlivě uvedl na svých sociálních sítích, musí si ve svém životě vytyčit jasné priority, aby se vrátil na vítěznou vlnu, a ještě si odnesl titul šampiona těžké váhy Clash of the Stars.

„Tři zápasy za poslední rok, ale žádná z mých příprav nebyla stoprocentní. Nevěnoval jsem se bojovým sportům naplno, protože jsem obětoval čas koncertům. Co se stalo, stalo se, nevadí, jede se dál. Ještě se vrátím a dojdu si pro titul těžké váhy. A to myslím naprosto vážně! Takže s tím počítejte, chlapi, a nebojte se přijímat moje výzvy. Jasný?!“ ohlašoval pověstný sekuriťák.


Svůj poslední zápas s Markem Valáškem navíc prohrál kvůli zraněnému prstu. „Všichni vědí, o co šlo. I Marek to věděl. Bohužel to byla strašná bolest, měl jsem z toho zápasu odstoupit, ale já chtěl ukázat, že jsem bojovníkem tělem i duší, a proto jsem zůstal,“ vysvětloval. 

Jaroslav Kotlár při vší té bojové a hudební činnosti ovšem zapomněl na jednu podstatnou věc – že je také otcem (dle všeho) šesti dětí, na které však neplatí alimenty. A to je zároveň ten důvod, proč má nyní potíže se zákonem a proč má jít na dvacet měsíců do vězení. Je tedy možné, že své další bojové dovednosti bude nějaký čas pilovat za zdmi Mírova.


„Nechci to nějak rozebírat, ale čeká mě něco špatného. Čeká mě nějaká cesta. Budu teďkon dlouho pryč a chci, abyste věděli, že vás mám rád,“ oznamoval dodatečně Jarda s velice vážnou tváří v reakci na své obvinění, které však veřejnosti nechtěl přibližovat.


Další články