Portál Podílů se stává partnerem konference Realfest a soutěže Realiťák roku

Významný hráč na českém trhu nemovitostí, Portál Podílů, oznámil klíčová partnerství pro rok 2023. Spolupracuje s Realitním vzdělávacím institutem a stává se hlavním partnerem konference Realfest. Tuto prestižní akci, která se již osmým rokem zaměřuje na nejnovější trendy a inovace v realitním sektoru, pořádá právě Realitní vzdělávací institut.

Portál Podílů se tedy zařazuje mezi průkopníky v oblasti nemovitostí a technologických inovací. Na konferenci Realfest 2023 vystoupí i Jan Kučera, spoluzakladatel a CEO Portálu Podílů. Své odborné znalosti a zkušenosti z realitního sektoru představí ve dvou přednáškách.

"Jsme velmi potěšeni, že můžeme být hlavním partnerem konference Realfest. Je to pro nás velké uznání a zároveň příležitost podílet se na formování budoucnosti realitního sektoru," komentuje Kučera spolupráci s Realitním vzdělávacím institutem.

Konference Realfest se uskuteční 23. listopadu 2023. Účastníci se mohou těšit na řadu odborných přednášek a panelových diskusí na téma Realitní Re-start 2024. "Jsme velmi potěšeni, že můžeme spolupracovat s Portálem Podílů. Jejich inovativní přístup k realitám a důraz na digitální vývoj je přesně to, co chceme naší konferenci Realfest prezentovat," sdělila Ivana Cikánková, pořadatelka konference a zástupce Realitního vzdělávacího institutu.

Kromě konference Realfest se Portál Podílů stává také partnerem soutěže Realiťák roku a Realitka roku 2023. Tato soutěž oceňuje nejlepší realitní makléře a kanceláře. Jan Kučera se stane jedním z porotců soutěže, která je pod záštitou Realitní komory, Asociace Hospodářské komory a Ministerstva pro místní rozvoj.

Tato partnerství potvrzují vedoucí postavení Portálu Podílů na trhu nemovitostí. Je to nejen příležitost prezentovat své inovativní přístupy, ale také vytvářet nové možnosti pro realitní profesionály i klienty.

Inovace a kvalita jsou synonymy pro Portál Podílů, který neustále hledá nové příležitosti a výzvy. Tato partnerství jsou dalším krokem na cestě k výsluní a potvrzením, že Portál Podílů je významným hráčem na realitním trhu.

 

Klíčová slova ČR-reality-trh-firmy-Porál Podílů

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.