út., 14. listopad 2023 21:29

Keanu Reeves vystoupí na Rock for People

Keanu Reeves (Dogstar) Keanu Reeves (Dogstar) Zdroj: Oficiální Facebook profil Dogstar
Známý hollywoodský herec Keanu Reeves je potvrzeným účastníkem festivalu Rock for People. Se svou kapelou Dogstar zahraje v Hradci Králové v červenci příštího roku.

Málo kdo o kanadském rodákovi narozeném v Libanonu ví, že kromě veleúspěšné kariéry herce, se kterou si ho společnost spojuje především pro jeho slavné filmy jako je Matrix, nebo akční série o zabijákovi John Wick, je Reeves nadšeným kytaristou. Hudbě se věnoval už od mládí a v roce 1991 založil rockovou kapelu Dogstar. Čtyři roky na to hráli spolu se svými kolegy jako předskokani světovému zpěvákovi Davidu Bowiemu na jeho koncertě v Hollywoodu.

Účast kapely oznámili pořadatelé Rock for People na svých stránkách, což vyvolalo obrovskou reakci fanoušků. Kapela se totiž před více jak 20 lety rozpadla a své opětovné zahájení působení ohlásila teprve v květnu tohoto roku. Dogstar se tak okamžitě zařadili mezi hlavní hvězdy letošního ročníku jako je zpěvačka Avril Lavigne, frontman úspěšné metalové kapely Slipknot Corey Taylor nebo první ohlášená kapela festivalu Bring me to Horizon.

 2

Spolu s Keanu Reevsem (kytara) vystoupí na pódiu i Bret Domrose (zpěv) a bubeník Robert Mailhouse. Dogstar na festivalu představí své nové album „Somewhere between the power lines and palm trees“, včele se singlem „Everything Turns Around.“

 

Zobrazeno 278 krát
Naposledy upraveno: út., 14. listopad 2023 21:39

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste