Agáta Hanychová a Miroslav Dopita se pár dní neukázali na Instagramu společně a ihned se začalo šuškat o jejich rozchodu.

Influencerka ovšem všechny fámy vyvrátila během živém vysílání na sociální síti, kam svého partnera přizvala. Největším bavičem byl ovšem bezesporu syn Kryšpín Dopita.

„Tak pozor, máma dělá bramborovou kaši a to je prostě neuvěřitelný. Ona to dělá tak, že vezme ty brambory, do toho nalije mléko a rozmixuje to tak, že je to tekutý jako voda a my to pak pijeme,“ rozesmál Kryšpín nejen své rodiče, ale i sledující své maminky.

„No, ale je výborná,“ bránila se Hanychová s tím, že ačkoliv její „recept“ nevypadá vábně, chuť je podle ní vynikající. „Ne, není výborná a nebo ještě s batátou děláš a to je úplně nejhorší,“ zpražil Hanychovou její dospívající chlapec.

Mia se bohužel vrací zítra

Fanoušci Agáty Hanychové zahrnuli jejího syna Kryšpína desítkami otázek nejen na jeho vztah s tatínkem, ale i s jeho dvěma mladšími sestrami. „Táta je přísnej na školu, jinak ne, Mia se bohužel vrací zítra,“ naznačil nejstarší syn influencerky, že by byl raději jedináčkem.

Trojnásobná maminka dále sledujícím prozradila, zda a jak se chystá na Vánoce. „Já vždy kupuju dva stromečky, jeden totiž dávám hodně brzy a do Štědrého dne nevydrží, takže pak dávám čerstvý. Letos tu budeme takhle sami v pěti (Hanychová s třemi dětmi a Dopitou pozn. redakce). Babička jede s klukama na hory, takže s námi nebude,“ svěřila se Agáta, které bude maminka Veronika Žilková u stromečku velmi chybět.

Když pak dostal prvorozený potomek Hanychové otázku na budoucnost, jeho odpověď byla opět velice vtipná. „Jednou si najdu nevěstu a chci hlavně, aby uměla vařit a nedělala kaši jako mlíko,“ postěžoval si Kryšpín opět na domácí stravu. Ačkoliv není Agáta zrovna nejzdatnější kuchařkou, její živá vysílání sklízí úspěch a sledující často oceňují, že k přípravě receptů Hanychové není potřeba mít na vaření talent.

Související články