Sparťanská legenda v ohrožení. Žižkovu se nepovedl druholigový podzim, vymění trenéra Horňáka?

Sparťanská legenda v ohrožení. Žižkovu se nepovedl druholigový podzim, vymění trenéra Horňáka?

Závěr podzimu se druholigové Viktorii Žižkov nepovedl. Nováček se v posledních kolech výsledkově trápil a přezimuje na předposlední příčce tabulky. Server InFotbal nyní uvedl, že by mohla být v ohrožení pozice hlavního kouče Michala Horňáka. Mezi potenciálními nástupci se skloňuje jméno Davida Jarolíma, syna bývalého kouče národního týmu. Žižkovský klub informaci nekomentoval s tím, že si teprve podzim vyhodnotí.

Podzimní bilance Viktorie určitě vedení žižkovského klubu netěší. Šestnáct kol proměnil tým pod vedením sparťanské legendy ve čtyři výhry a tři remízy, což mužstvo drží na sestupové patnácté pozici. Podle informací eFotbalu se zatím situace kolem trenéra neřešila.

Tým bude až do 8. prosince trénovat. Pochopitelně dojde ke schůzce představenstva klubu, kde se uplynulý podzim ve FORTUNA NÁRODNÍ LIZE vyhodnotí a teprve pak bude jasné, zda dojde na místě kouče ke změně. Na týmu se mohl podepsat náročný program, kdy v létě po postupu do druhé nejvyšší soutěže, měl jen krátké volno a v závěru podzimu mu došly síly.

Pekelný podzim! Chceš klidnou práci, jdi rozvážet mléko, slyšel od šéfa trenér Holeňák

Žižkov prohrál čtyři z posledních pěti duelů a v tabulce je pod ním už jen Prostějov. Ten nasbíral stejně bodů, má však horší skóre. Daleko Žižkov ale nemá k pásmu, které by znamenalo záchranu. Čtrnáctý Varnsdorf má jen o bod víc, Kroměříž a rezerva pražské Sparty pak uhrály za šestnáct kol jen o dva body více.

Před rokem v prosinci skončil Horňák, který je vicemistrem Evropy 1996 a držitelem deseti mistrovských titulů se Spartou, předčasně na lavičce druholigového béčka Letenských. Zda se udrží na pozici hlavního kouče Viktorie Žižkov by mělo být jasné během následujících týdnů. David Jarolím, o němž se v souvislosti se Žižkovem mluví, pouze uvedl, že zatím nic v řešení. "Zajímavá nabídka by to jistě byla, ale zatím není, co bychom řešili," reagoval na dotaz eFotbalu.

Nejpilnější sběratel nul ve F:NL Pastornický? Je to jednoznačně brankář pro FORTUNA:LIGU, tvrdí Nádvorník