„V domě, kde někdo zemřel, se nesmí vařit“ Pravidla, která je třeba dodržovat po něčí smrti

 Na fyzické rovině to sice nevnímáme, ale přesto je člověk s druhým světem spojen mnohem těsněji, než si myslíme. Každý by měl vědět, kdy se v našem světě zesilují toky energie z jiného světa, aby se snížil jejich negativní dopad na jeho energii,“ poznamenal profesor Ivan Pavlovič ve své knize.

Ivan Pavlovič ve svých pozdějších dílech věnoval velkou pozornost energetické podstatě člověka. Myslel si, že je čas si o tom promluvit. Poznamenal, že mnoho lidí nepochybuje o tom, že po pozemském životě život člověka nekončí. Profesor nazval lidské tělo bytem, ​​který je postaven z atomů. Tento byt je nositelem duše a ducha, kteří se po skončení pozemského života stěhují do jiného světa.

Poté, co duše opustí tělo, začnou v ní probíhat určité procesy. Podle Ivana Pavloviče se po skončení života ve fyzické schránce člověka začne hromadit negativní náboj, který se v těle uloží natrvalo. Ivan Pavlovič proto ve své knize dává doporučení, jaká pravidla je třeba dodržovat po smrti člověka, aby nedošlo k poškození vaší energie, vašeho zdraví a vašeho života.

V den smrti člověka, devátého a čtyřicátého dne, po jednom a pěti letech, přicházejí silné energetické toky z jiného světa do našeho světa. Proto se v tyto dny musí zapalovat svíčky v domě, ve kterém zemřel člověk. Jejich oheň sníží energetické toky z jiného světa. Když je v domě zesnulý člověk, musí být v jeho blízkosti umístěny čtyři zapálené svíčky: jedna za hlavou a u nohou a jedna na každé rameno.

Ivan Pavlovič také dává několik doporučení týkajících se majetku osoby, která zemřela. Například snubní prsteny by se neměly někomu dávat, protože obsahují informace o majiteli. Snubní prsteny manželů by měly být umístěny do rakve zesnulého, který zemřel jako poslední. Jsou zde umístěny také věci, kterých si člověk během svého života obzvlášť cenil: insignie, výstřižky z novin, osobní poznámky.

Kromě toho musí být splněny všechny sliby dané zesnulému během jeho života. Pokud například manželka slíbila, že se znovu nevdá, a poté tento slib porušila, její nový manžel předčasně zemře.

Nemůžete vařit v domě, kde se nachází zesnulá osoba. Za prvé, podle Ivana Pavloviče je energetická podstata člověka stále zde a také chce „jíst“. Za druhé, kolem těla zesnulé osoby jsou entity z jiného světa. Jejich energie má vliv i na jídlo. A to ovlivní pohodu těch lidí, kteří to budou jíst.

Pokračování na další straně