Náhle zemřel 51letý člen legendární české kapely


Opět nás zasáhla smutná zpráva o předčasném úmrtí známé osobnosti ze showbyznysu v Česku. Jeden z členů kapely Rapmaster, která byla známá zejména v devadesátých letech, nás bohužel opustil navždy.

Jan Kristian Kodad náhle zemřel ve věku 51 let. Jeho přítel Pavel Vohnout potvrdil tuto zprávu ve svém příspěvku a přidal několik osobních vzpomínek. Jan Kristian Kodad zanechal po sobě dceru Yvonu a partnerku Markétu.

Opět jsme byli připomenuti o křehkosti života, což se nedávno potvrdilo v případě hudebníka Jana Kristiana Kodada, známého jako J. Bell, který utrpěl infarkt. Skladba jeho kapely Rapmaster s názvem „Slizké had“ bývala velmi populární na diskotékách v Česku, a další skladby v hip-hopovém stylu devadesátých let si také získaly pozornost v hitparádách na rádiích a televizi.

Jeho neočekávaný úmrtí zasáhlo i jeho přítele Pavla Vohnouta, známého jako Kyklop ze skupiny Maxíci. Pavel Vohnout sdělil pro Expres.cz, že Jan Kodad měl před svým skonem potíže s hrudí. Pokusil se odpočinout, ale bohužel tuto situaci nepřežil. Vyjádřil hlubokou lítost nad ztrátou a soustrast rodině.

článek pokračuje na další stránce…