Světoznámou modelku po úpravách obličeje nepoznávají. Oči šikmé, obličej oteklý

Co se stalo Adrianě Lima (42)?! Slavný bývalý Victoria’s Secret andílek se objevil na filmové premiéře a šokoval svět. Adriana Lima je téměř k nepoznání. Její tvář vypadá úplně jinak než před pár lety. Oči jsou podivně šikmé, obličej oteklý… Fanoušci se obávají, že se modelka stala obětí nepovedené plastické operace. Co říká hvězda? Už je tu prohlášení!

Adriana Lima (42) je jednou z nejznámějších modelek všech dob. Do roku 2018 byla brazilská kráska andělem Victoria’s Secret a oslňovala přehlídková mola. Teď se jí stalo něco velmi znepokojivého a zjevně nejde o obyčejný běh času, ale o… no, co? Její tvář vypadá úplně jinak než před pár lety. Oči jsou podivně šikmé, obličej oteklý… Fanoušci se obávají, že se modelka stala obětí nepovedené plastické operace. „Vůbec jsem netušila, že jde o stejnou osobu,“ napsala na Twitteru jedna z obdivovatelek Adriany Lima.


Co říká hvězda? Už je tu prohlášení! Adriana Lima na Instagramu řekla, že to všechno jejen výsledek únavy z rodinného života. „Toto je tvář unavené matky jednoho teenagera, dvou předškoláků, jednoho aktivního chlapce, ročního dítěte, které se učí chodit a tří psů… děkuji za péči,“ popsala fotku bez make-upu.