Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. listopadu 2023 13:00
Čas čtení 2:00
Radim Šlechta

Jsou od sebe k nerozeznání: Tyto celebrity spolu nemají nic společného, ale vypadají jako dvojčata

Jsou od sebe k nerozeznání: Tyto celebrity spolu nemají nic společného, ale vypadají jako dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Jay Godwin, AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vybrali jsme celebrity, které jsou od sebe k nerozeznání.

Říká se, že každý z nás je jedinečný, a taky to do jisté míry může být pravda. Zároveň ale každý z nás má někde ve světě pravděpodobně svého dvojníka či dvojnici. To stejné platí i u slavných a mnoho z nich má svoje „dvojče“ také v hollywoodských kruzích.

Níže najdeš výběr slavných filmových a televizních look-alikes. Dej nám vědět v komentářích, jestli máš oblíbenou slavnou dvojici dvojníků.

1. Mark Hamill a Sebastian Stan

Marka Hamilla si nejspíš nejvíc pamatuješ jako Lukea Skywalkera z původní trilogie Hvězdných válek. Nedávno se ale objevil třeba v roli pragmatického právníka Arthura Pymea v seriálu Pád domu Usherů. Dnes je herci už 72 let, ale na fotkách ze svého mládí výrazně připomíná Sebastiana Stana, kterého si můžeš pamatovat jako Buckyho Burnse z několika marvelovek.

filmy, dvojčata
Zdroj: Lucasfilm Ltd., Twentieth Century Fox Film

2. Anna Gunn a Woody Harrelson

Anna Gunn a Woody Harrelson vypadají téměř k nerozeznání. Oba jsou přitom velmi talentovaní a jejich role jsou nezapomenutelné. Pokud ale tápeš, odkud hereckou dvojku znáš, Annu Gunn jsi mohl*a vidět ve slavném Breaking Bad a Harrelson se objevil například v Zombielandu nebo loňském Trojúhelníku smutku.

filmy, dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Jay Godwin, AMC

3. Henry Cavill a Matt Bomer

Henry Cavill je známý jako Superman, Zaklínač a smolař, kterému dvakrát utekla role Jamese Bonda. Jednou na ni byl příliš mladý, na druhý pokus už moc starý. Matt Bomer je spíš seriálový herec a znát ho můžeš třeba ze seriálu Ve službách FBI.

filmy, dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Gage Skidmore, Television Academy

4. Logan Marshall-Green a Tom Hardy

Logan Marshall-Green si zahrál třeba ve sci-fi filmu Upgrade, Prometheus nebo Spider-Man: Homecoming. Na jeho srovnání s Tomem Hardym můžeš narazit často a je pravda, že Logan je taková o něco uhlazenější a jemnější verze známého Venoma.

filmy, dvojčata
Zdroj: 20th Century Fox, Warner Bros.

5. Alicia Silverstone a Maggie Lawson

Alicia Silverstone a Maggie Lawson mají společné dvě věci. Jednak obě hrály v nepříliš zdařilých komiksových adaptacích a jednak si jsou neuvěřitelně podobné. Aliciu Silverstone si možná pamatuješ jako Batgirl z filmu s Georgem Clooneym a Maggie Lawson si zase zahrála v seriálu Smallville, který z příběhu o Supermanovi udělal nepříliš povedené teenage drama.

filmy, dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Mark Coggins, Touchstone Television

6. James Franco a Theo James

Theo James je Jamesi Francovi snad výrazně podobnější než jeho skutečný bratr Dave Franco. Na fotce níže to skoro vypadá, že Theo šel za svého staršího kolegu na Halloween. 

filmy, dvojčata
Zdroj: Summit Entertainment, NBC

7. Thandie Newton a Zoe Saldana

Jako sestry působí také Thandie Newton a Zoe Saldana. První z nich si můžeš pamatovat z druhého dílu Mission: Impossible nebo seriálu Westworld. Zoe s největší pravděpodobností znáš hlavně v těle původních obyvatel Pandory. Ve filmu Avatar i jeho pokračování si zahrála Neytiri.

filmy, dvojčata
Zdroj: Warner Bros. Picture, Wiki Commons Dick Thomas Johnson/volně k užití

8. Sarah Hyland a Mila Kunis

Sarah Hyland a Mila Kunis jsou další slavnou dvojicí, u které se divíš, že nejsou příbuzné. Obě se navíc na televizních obrazovkách objevovaly už od velmi nízkého věku. Sarah si asi nejvíc pamatuješ ze seriálu Taková moderní rodinka, Mila se poprvé objevila v seriálu Walker Texas Ranger v roce 1993, kdy jí bylo deset let.

dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/iDominick/volně k užití, Warner Bros.

9. Jaime Pressly a Margot Robbie

Snad nejpodobnější dvojicí našeho žebříčku je Jaime Pressly a Margot Robbie. K tomu snad není potřeba vůbec nic dodávat.

filmy, dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Eva Rinaldi, New Line Home Video
Domů
Sdílet
Diskuse