Získali jsme druhé místo na prestižní soutěži WebTop100

Web magazín a eshop KULTURISTIKA.COM získal prestižní ocenění, když se umístil na druhém místě v kategorii velkých B2C projektů v prestižní soutěži WebTop100 pro rok 2023. Tento úspěch zdůrazňuje inovativní přístup a kvalitu našeho projektu a zároveň zrcadlí naše ambice být lídrem na trhu.

Soutěž WebTop100 je renomovaná událost, která každoročně hodnotí a ocení nejlepší webové projekty. Získání druhého místa v této kategorii s velkou konkurencí je pro nás oceněním toho, že funkce a uživatelské rozhraní KULTURISTIKA.COM, na kterých v posledních letech pracujeme, jdou správným směrem. Maximální jednoduchost a příjemný uživatelský zážitek (UX) je to, co chceme nabízet našim zákazníkům.

Za tento úspěch samozřejmě vděčíme našemu vývojovému teamu ze společnosti NETservis a firmě Ipexo, která zajišťovala řízení celého projektu, tak aby vzniklo opravdu to co jsme si na začátku stanovili a dotáhli vše do spuštění bez jakýchkoliv kompromisů. Tato spolupráce byla klíčová pro dosažení našich cílů a vše jen ukazuje, jak synergické partnerství může vést k vynikajícím výsledkům.

Já zakladatel KULTURISTIKA.COM, Michal Kraml, jsem hrdý na to, co jsme jako tým dokázali. Má vize pro tento projekt a vedení týmu byly nezbytné pro dosažení tak významného ocenění.

I když nám první místo uniklo jen těsně, bereme to jako motivaci k dalšímu rozvoji a inovacím a také zlepšení do příštího ročníku. Tento úspěch je pouze dalším krokem na naší cestě k dosažení ještě větších výšin.

Závěrem bych chtěl vyjádřit upřímné poděkování celému našemu týmu, našim partnerům a samozřejmě naší komunitě. Bez jejich podpory, příspěvků a nákupů bychom tento úspěch nikdy nedosáhli. Děkujeme a těšíme se na další společné úspěchy!

 

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.