Natália Germáni zbourala tabu a takto přišla na premiéru!

Natália Germáni ztvárňuje hlavní roli v očekávaném filmu Moje tělo, inspirovaném životem české sportovkyně Andrey Absolonové, jejíž kariéru skokanky do vody ukončilo těžké zranění. Stala se z ní pornoherečka, ale její život měl tragický konec. Film je plný sexuálních scén a v té nejdrsnější si zahrál hereččin manžel, hudebník Martin Valihora. Natálie si totiž neuměla představit, že by tvrdý sex před kamerou znázorňovala s nikým jiným.

„Snažili jsme se to udělat co nejrychleji. Nechtěli jsme zajít nikam, jen jsme chtěli vyvolat iluzi, že se to prostě děje,“ řekla herečka v rozhovoru pro Blesk s tím, že natáčení takových scén je extrémně náročné a také bizarní v tom, že v té chvíli kolem nich bylo 50 lidí ze štábu. Film Moje tělo se před pár dny dočkal své pražské premiéry, která byla plná známých osobností.

Germáni na ní jako hvězda zářila, zvolila černé šaty, rudou rtěnku a blond vlasy měla elegantní vyčesané. Kráska však není jen herečka, ale také dvojnásobná máma, přičemž dceru Vesu porodila teprve před třemi měsíci. A tomu se přizpůsobila i na premiéře! Během velkého večera v kině Lucerna měla s sebou obě dcerky, přičemž jí nevadilo překrýt elegantní šaty růžovým nosítkem, ve kterém měla mladší z nich. Jak píše Bles , později Vesu uspávala v růžovém kočárku.