Mortal Kombat 1 – Michonne

Michonne z TWD se málem objevila v Mortal Kombat 1

21. 11. 2023
Zdroj náhledu: ČSFD

Mortal Kombat 1 je zajímavým počinem, neboť jsem dlouho neviděl, aby některá hra rozdělila svou komunitu jako právě tato. Nicméně dnešní článek se nezaměřuje na negativní ohlasy fanoušků, ale na možnou kolaboraci. Populární Omni-Man se konečně objevil jako první hostující postava a už naštval své příznivce. Přestože se stal poměrně populárním přídavkem, jeho zařazení nebylo vždy jisté. Režisér Ed Boon nedávno na Twitteru prozradil, že se nejprve obrátil na tvůrce The Walking Dead Roberta Kirkmana s žádostí o povolení zařadit Michonne jako součást balíčku Kombat Pack 1.

Bohužel Boon nevysvětluje, proč se nakonec rozhodl pro Omni-Mana místo Michonne. Dá se ovšem předpokládat, že by to mohlo mít spojitost s nedávným vydáním druhé řady Invincible. Nicméně to je pouze můj osobní odhad a nechci zde rozjíždět žádné spekulace. Co vím ovšem jistě, je to, že zahrnutí Michonne bylo dobře přijato. Uživatel @RaikouRosario94 na zprávu reagoval: „I když nejsem největší fanoušek Walking Dead, bylo by to super. Konečně bychom mohli mít hostující ženskou postavu, a navíc by to byla barevná žena. BYLI JSME OKRADENI O ZOMBIE SETUP.“ Fanoušek @DisneyThrills zase uvádí: „Doufám, že v příštím balíčku bude hostující ženská postava. Jinak sis to měl nechat pro sebe, strýčku Ede.“

Je pravdou, že kdyby Boon dotáhl svůj prvotní plán do konce, stala by se Michonne úplně první hostující ženskou postavou v sérii Mortal Kombat. Většina odpovědí v komentářích se shoduje, že by bylo skvělé ji vidět v Mortal Kombat 1. Někteří ovšem nesouhlasí s rozhodnutím Eda využít Omni-Mana vedle Homelandera, protože jsou si ve svých schopnostech podobní. Jiní si myslí, že to byla ztracená příležitost dostat do prvního Kombat Packu dívčí postavu. Přestože série Mortal Kombat přidává do svých titulů postavy z jiných médií už více než deset let, stále jsme tu neměli hostující postavu, která by reprezentovala něžnější pohlaví. Přitom, když se na to podíváte, existuje spousta hrdinek, které by si zasloužily místo v této brutální mlátičce – třeba taková Harley Quinn, Poison Ivy, Wonder Woman, Batwoman, Jinx, Senua nebo Juliet Starling z Lollipop Chainsaw.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.