S INDIVINE k vlastnímu stylu: Lenka Zelenohorská otevírá svět módy v novém concept storu

S INDIVINE k vlastnímu stylu: Lenka Zelenohorská otevírá svět módy v novém concept storu

INDIVINE, renomovaný obchod s italskou módou, se stal dějištěm nezapomenutelného večera plného elegance a stylu, když se v něm uskutečnila Magic Styling Party. Do nového concept storu zavítaly Taťána Kuchařová, Vlastina Svátková, Veronika Chmelířová, Kristýna Janáčková, Petra Růžičková či Lenny Trčková. 

Hostitelkou celého večera byla zakladatelka konceptu a úspěšná stylistka Lenka Zelenohorská, která se postarala o to, aby atmosféra celého eventu byla nejen příjemná, ale také plná inspirace a kreativity.

Zdroj: INDIVINE

Jeden z vrcholů večera patřil netradiční módní přehlídce, během níž modelky prezentovaly aktuální módu dostupnou na butiku. Přehlídku komentovala majitelka Lenka, která na každém modelu ukazovala různé možné obměny a kombinace. Závěr Magic Styling Party byl zaměřen na poskytnutí návodu, jak si vytvořit originální styling, přičemž návštěvnice měly jedinečnou možnost vyzkoušet si individuální péči od talentovaných stylistek.

Na akci vystoupila DJ Diva, jejíž hudba dodala celé party rytmus a živý pulz. V rámci eventu probíhala prezentace špičkové švýcarské kosmetiky Just, která dodala celému večeru nádech luxusu a péče.

Lenka Zelenohorská neopomněla vyjádřit vděk všem přítomným: „Děkuji vám za podporu. Vidím a cítím, že ženám dává náš inovativní koncept smysl, a to mi dává energii jít touto novou cestou - otevírat všem ženám svět módy příjemnou formou a podporovat je na cestě k jejich sebevědomí a stylu.“

Ocenění za kvalitu konceptu jsme viděli v reakcích návštěvnic, které si odnášely nejen příjemné zážitky z podvečerní akce, ale také kousky italské módy. „Tato akce je nejen o nakupování, ale o prožívání módy. INDIVINE je prostor, kde se můžete nejen oblékat, ale najít vlastní styl,“ prohlásila nadšeně Miss World 2006 a podnikatelka Taťána Kuchařová.

Zdroj: INDIVINE

Též se nám dostalo ohlasu od herečky a spisovatelky Vlastiny Svátkové, kterou během módní přehlídky oslovily trendy kabáty. Po skončení přehlídky si několik z nich vyzkoušela: „Jsem doslova 'kabátová', a proto jsem nemohla odolat. V INDIVINE najdete v různých barvách krásné kabáty na podzim, které jsou atypické a přitom trendy.“

Zdroj: INDIVINE

Ocenění konceptu zaznělo i od podnikatelky a modelky Petry Růžičkové: „Tento event není jen o módní přehlídce, ale o objevování vlastní identity skrze oblečení. Je to inspirace, která nás spojuje a posouvá do nových dimenzí stylu.”

Magic Styling Party v concept storu INDIVINE se tak stal nejen místem setkání osobností, ale také centrem módních inspirací a příběhem o objevování elegance a kreativity v každodenním životě.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram