Hanychové plán v troskách: Konkurz pokračuje... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Hanychové plán v troskách: Konkurz pokračuje...

Veronika Žilková s dětmi
Veronika Žilková s dětmi (D. Kundrát, archiv Blesku)

Mít sestru influencerku je možná větší výhra, než mít slavnou mámu. Alespoň pro nejstaršího syna Veroniky Žilkové (61) Cyrila Navrátila (33). Agáta mu totiž u sebe na sítích vyhlásila konkurz na přítelkyni. 

Cyril je aktuálně bez partnerky, což se Hanychová rozhodla to rychle změnit. Skrze sociální sítě ohlásila, že je nejstarší bratr k mání. „My máme takovou vtipnou rodinnou anekdotu, když Agáta potřebuje něco udat, ať skříň nebo bratra, tak to udá na svých sociálních sítích,“ glosoval Cyril. 

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...

Agátina taktika však zabrala. „Začaly mi chodit zprávy jako 'Chtěla bych se přihlásit na konkurz' a tak, no,“ vyprávěl pak Navrátil v rozhovoru pro eXtra.cz a vtipně dodal: „Ségra ze mě dělá psa z útulku.“

Na premiéru filmu Napoleon však Cyril dorazil sám, následně měl povečeřet se sympatickou brunetkou. Zda jde o novou přítelkyni, či konkurz na manželku pokračuje, však prozradit nechtěl.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.