Nejlepší tým v Nizozemsku? Krouží kolem něj supi z Anglie i Spojených států

Nejlepší tým v Nizozemsku? Krouží kolem něj supi z Anglie i Spojených států

Stoprocentní bilance, nejlepší ofenziva a nejlepší obrana. PSV Eindhoven v této sezoně míří za titulem, čehož si pochopitelně všímají i ostatní kluby. Respektive hráčů, kteří tým táhnou. O ofenzivní opory se zajímá LA Galaxy i Tottenham.

Tottenham si na leden vytipoval řadu potenciálních posil, z nichž by většina posilnila ofenzivní řady, a to včetně včetně Samuela Ilinga Juniora z Juventusu a Raphinhy z Barcelony. Nyní se zdá, že se Spurs poohlížejí v Eredivisii, kde se jim údajně líbí teprve dvacetiletý  Johan Bakayoko.

Tottenham se v nadcházejících měsících musí obejít bez Manora Salomona, Ivana Perišiče a Richarlisona a jakékoli další zranění v útočné vozbě  by bylo katastrofou. Vzhledem k tomu, že Perišičovi na konci sezony vyprší smlouva a Richarlison má pochybnosti o své budoucnosti v klubu, mohlo by mít posílení křídelních prostor smysl.

V 21 zápasech za nizozemský celek v této sezoně si Bakayoko připsal celkem tři góly a 11 asistencí. V letošním roce se také sedmkrát objevil v reprezentaci Belgie, kde nasbíral gól a dvě asistence. Jedná se o podobný typ hráče, který už v Premier League působí, a to v podobě Jeremyho Dokua v Manchesteru City.

TAK TO JE ÚLET! ANGLICKÁ REŽIE CHCE TLUMIT PROTESTY FANOUŠKŮ EVERTONU

Měnit působiště by mohl i Hirving Lozano. Podle Fabrizia Romana se o něj zajímá LA Galaxy. Lozano jednal s týmem z MLS už před časem, ale nakonec se rozhodl pro návrat do PSV.

V současné sezoně zatím v osmi ligových vystoupeních vstřelil pět gólů a na dva přihrál. Problémem pro Galaxy je mexičanova dlouhá smlouva, která potrvá až do roku 2028.