Vodní sporty v Dubaji: Vyražte za dobrodružstvím

Měření

Flyboarding: Výlet do výšek nad vodou

Flyboarding je zážitek pro opravdové milovníky adrenalinu. Tato atrakce připomíná volné létání nad hladinou moře. Na flyboardu poháněném vodou se můžete vydat do výšky až devíti metrů nad vodou. Je to opravdu jedinečný zážitek, který spojuje vzrušení z rychlosti a jedinečného prostředí s krásným výhledem na Dubaj. Tato aktivita je ideální pro dobrodruhy a je skvělým doplňkem každé dovolené v Dubaji.

Wakesporty: Zábava pro všechny

Wakesporty jsou v Dubaji velmi populární, zejména v zimních měsících. Začátečníci i profesionálové si mohou vychutnat wakeboarding, wakesurfing nebo jízdu na vodních lyžích u odborných týmů, jako je třeba Seawake. Pokud ale preferujete klidnější tempo, zkuste například paddleboarding s experty z Kite N' Surf, kteří pořádají projížďky po nejlepších plážích Dubaje, včetně Kite Beach.

dubaj vodni sporty

Seabreacher: Moderní dobrodružství v podobě žraloka

Seabreacher je nejnovějším vodním sportem, který v Dubaji zaujal už nejednoho milovníka adrenalinu. Tato miniponorka ve tvaru žraloka má motor s výkonem 260 koní, což mu umožňuje dosáhnout rychlosti až 100 km/h. Dokáže napodobit pohyby žraloka, včetně vyskakování až šest metrů nad hladinu. Pokud máte odvahu, můžete se vydat na potápění s Water Adventure Dubai nebo SeaBreacher Diving Club and Watersports.

Kitesurfing a parasailing: Extrémní zážitky na vodě

Pláž Kite Beach je oblíbeným místem pro amatéry i profesionály, kteří zkouší své dovednosti v kitesurfingu. Ano, nemýlíte se. Jde o kombinaci surfování a padáku. Díky tomu je tento sport nejen vzrušující, ale jde také o skvělý trénink celého těla. Parasailing je zase ideální pro ty, kteří chtějí obdivovat krásu Dubaje z výšky. Jste při něm totiž taženi za člunem až 150 metrů nad hladinou moře.

Vodní skútry: Rychlostní jízda po moři

Milujete vodní aktivity? Pak se vydejte na vodním skútru s Nemo Watersports. Nabízejí výlety k ikonickým místům, jako je hotel Burj Al Arab nebo ostrov Palm Jumeirah. Každý výlet je doprovázen kvalifikovaným instruktorem a můžete si vybrat různou délku trvání.

Potápění a šnorchlování: Podvodní dobrodružství

Dubaj nabízí fantastické podvodní zážitky díky teplým vodám. Atlantis Dive Centre vám umožní prozkoumat potápěčské atrakce v Ambassador Lagoon, největším otevřeném akváriu v regionu. Zde můžete šnorchlovat nebo se potápět mezi ruiny a exotickými mořskými tvory.

dubaj vodni sporty

Prohlídka města z vodního člunu: Unikátní pohled na Dubaj

Chcete objevovat Dubaj z vodní hladiny? Hero Boat Tours vám umožní vyrazit na projížďku člunem i bez vlastnictví lodního průkazu. Čluny HERO jsou snadno ovladatelné a dosahují vysokých rychlostí. Můžete si vychutnat pohled na zajímavosti, jako je hotel Burj Al Arab a ostrov Palm Jumeirah, z jedinečného úhlu.

Deep Dive Dubai: Nejhlubší bazén na světě

Deep Dive Dubai je nejnovějším přírůstkem na vodní scéně Dubaje. Je to rekreační centrum s bazénem o hloubce 60,02 metrů, který je certifikován Guinnessovou knihou rekordů. Nabízí kurzy freedivingu a potápění s přístrojem pro všechny úrovně zájemců od 10 let věku. Toto místo je ideální pro všechny vodní nadšence a nabízí nezapomenutelné podvodní dobrodružství.