Český rozhlas Olomouc zve své posluchače na punč. Najdete nás ve stánku Dobrého místa pro život

27. listopad 2023

Český rozhlas Olomouc se i v letošním roce zapojí prodejem vánočního punče do dobročinné akce sdružení Dobré místo pro život.

V sobotu 2. prosince 2023 budou redaktoři, moderátoři a další zaměstnanci Českého rozhlasu Olomouc společně se zástupci pojišťovny Kooperativa GŘ prodávat punč ve stánku Dobrého místa pro život na vánočních trzích na Horním náměstí v Olomouci. 

Stánek najdete naproti bance ČSOB. Výtěžek z prodeje půjde pro mateřskou školu Blanická v Olomouci, kterou navštěvují děti s autismem, mentálním postižením nebo poruchami sociability a komunikace.

Český rozhlas Olomouc zve své posluchače, aby přišli podpořit tuto charitativní akci. Mateřské škole Blanická můžete přispět nejen zakoupením punče, ale také koupí kalendáře Českého rozhlasu Olomouc na rok 2024, který bude k dispozici za 50 korun.

Ve stánku se na vás za ČRo Olomouc budou těšit:

12:00 – 14:00 moderátor Vítek Šoukal

14:00 – 16:00 editor Martin Dostál

16:00 – 18:00 moderátorka Zora Ježková

18:00 – 20:00 redaktorka Petra Ševců

20:00 – 22:00 redaktorka a moderátorka Dita Vojnarová

autor: dja
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.