Hustopeče: Losos v kaluži nadchl ženské publikum

28.11.2023 7:29 | Tisková zpráva

Energický úvod si připravily skvělé herečky Pavla Dostálová a Věra Hollá, které do hustopečské kinokavárny přivezly scénické čtení knihy Losos v kaluži z cyklu pořadů Listování Lukáše Hejlíka.

Hustopeče: Losos v kaluži nadchl ženské publikum
Foto: hustopece-city.cz
Popisek: Hustopeče

„Losos v kaluži je kniha Markéty Lukáškové, kterou já osobně mám strašně ráda, proto jsem byla nadšená, když ji Lukáš zařadil do Listování. Je to příběh hodně dojímavý, ale zároveň vtipný. Je to v podstatě rozhovor dvou žen, vnučky a zemřelé babičky, která nad vnučkou stále bdí. Je to takové odlehčené, a zároveň, protože s námi jezdí i sama autorka, což nebývá běžné, tak si diváci mohou knihu i zakoupit a nechat si ji podepsat, a začíst se do ní i doma,“ představila pořad herečka Pavla Dostálová.

Kinokavárnu do posledního místa zaplnilo ryze ženské publikum, které knihy Markéty Lukáškové dobře zná a nenechalo si ujít příležitost potkat se s ní osobně.

Poutavé vyprávění silného příběhu si návštěvníci pochvalovali, stejně jako další pořady, které v rámci Listování byly v kinokavárně uvedené. A v předprodeji se již prodávají lístky na další pořad – ve středu 20. prosince přijede osobně Lukáš Hejlík s knihou Fredricka Backmana Co by můj syn měl vědět o světě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…