Hlavní obsah

Noví Beatles nebudou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci Beatles sní řadu let o tom, že jednou uvidí na jednom pódiu potomky původních členů kapely. Poté, co Zak Starkey, syn Ringa Starra, nedávno zveřejnil fotku se Seanem Lennonem, synem Johna Lennona, někteří začali po společné kapele volat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Píseň Now and Then skupiny BeatlesVideo: AP

 
Článek

Psali, že Dhani Harrison, syn zesnulého George Harrisona, stále chybí, stejně tak James McCartney, mužský potomek Paula McCartneyho.

Přítrž spekulacím učinil Zak Starkey. Ve svém instagramovém komentáři odkázal na začátky Beatles, kdy jako celosvětově neznámá kapela vystupovali v letech 1960 až 1962 v Hamburku. V té době kapela neměla moc finančních prostředků a byla nucena žít ve spartánských podmínkách.

„Kdybychom strávili tři roky spaním na matracích zamořených blechami v zadní místnosti hamburského klubu, možná by tam nějaká chemie vznikla. Ale byli jsme zabaleni do hedvábných hábitů v domech tak velkých, že pro nás bylo příliš daleko na to zajít si sami udělat toast, víte?“ napsal.

Krátce poté se ale rozhodl příspěvek spolu s vlastním komentářem smazat.

Žádná umělá inteligence, jsme to my. Ringo Starr hájí novou píseň Beatles

Kultura

Mohly by být i další nové písně Beatles, říká režisér Jackson

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám