InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Týdeník Táborsko sleduje dění v regionu. O čem píše?

Polemika kolem vyhrazených parkovišť ■ Ředitel Gymnázia Pierra de Coubertina Petr Nývlt: Urážející a nekompetentní rétorika politiků nás přinutila se ozvat ■ Tábor hostil předvánoční zastávku MiA festivalu ■ V Sezimově Ústí zazpívá Janek Ledecký ■ Juniorka Tábora neměla s Pelhřimovem slitování ■ Přímý souboj o třetí místo vyhrála veselská Lokomotiva ■ Sára Studená a Ester Macháčková zvítězily na Velké ceně Tábora

Už od středy v prodeji v novinových stáncích, prodejnách Coop Jednota a mnoha dalších místech. Čtěte, dovíte se mnohem víc!

-red-

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Táborák 

    Reagovat

     

    Pokud chcete pochvalné texty, tak čtěte web radnice, tam jich je dost. Naopak týdeník Táborsko chválím za odvahu odkrývat to co obyvatele Tábora trápí a radnice se k tomu staví zády. Děkuji paní Kolářová za odvahu.

    Vloženo 30.11.2023 08:39:11

    • Petr 

      Reagovat

       

      Dojděte se podívat na vánoční trhy, do divadla nebo na koncert. Užívejte života a netrapte se.

      Vloženo 1.12.2023 06:19:37

  • Jan 

    Reagovat

     

    Noviny si kupuji pravidelně. Bohužel poslední dobou je to samá kontroverze, negativismus a nářky na to, jak je všechno špatně. Trochu mi to začíná připomínat černou kroniku a sociální sítě, odkud jsem rád odešel, protože ty vulgarity, polopravdy a lži už se nedaly číst. Přitom je v našem regionu tolik krásných míst a tolik skvělých lidí, o kterých se moc nepíše. Škoda. Zkuste aspoň v tomto adventním čase napsat něco hezkého. Díky.

    Vloženo 30.11.2023 06:23:46

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace