Neutečeš: Horor o plíživé kletbě dostane pokračování

Neutečeš: Horor o plíživé kletbě dostane pokračování | Fandíme filmu
RADiUS-TWC
Zobrazit další 2 obrázky
Vrátíme se do světa kde nechráněný pohlavní styk znamená jistou smrt ve spárech nadpřirozeného zla.

Horor Neutečeš (It Follows) z roku 2014 začínal jako nenápadný nezávislák, který si rychle vybudoval pozitivní reputaci. Kritici si chválili hutnou atmosféru, výrazný styl vyprávění, ale i to, že má Neutečeš co říct. Minimální rozpočet se podařilo znásobit zhruba osmnáctkrát. Už krátce po uvedení se tak objevily první debaty o tom, že by mohlo vzniknout pokračování. To se nestalo. Až doteď.

V přípravě je dvojka nazvaná They Follow, což by nakonec mohlo skončit českým distribučním názvem Neutečete, případně Neutečeš jim. Maika Monroe se vrací v hlavní roli jako Jaime Height, mladá žena pronásledovaná v prvním filmu tajuplnou entitou. Jako režisér a scenárista se vrací David Robert Mitchell, který mezitím natočil rozporuplně přijaté mysterium Záhada Silver Lake, které si u části publika vybudovalo kultovní status. Mitchell pokračování také produkuje. Natáčení dvojky má odstartovat během příštího roku.

V prvním Neutečeš se mladá Jaime (alias Jay) poprvé vyspí se svým novým klukem a dozvídá se, že se tím na ní přenesla smrtící kletba, jež přechází z oběti na oběť právě skrz pohlavní styk. Dokud se Jay nevyspí s někým dalším, pronásleduje ji pomalu ale jistě tajuplné zlo, které ji dříve či později zabije.

Foto je ilustrační, z prvního Neutečeš

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Neutečeš: Horor o plíživé kletbě dostane pokračování | Fandíme filmu Neutečeš: Horor o plíživé kletbě dostane pokračování | Fandíme filmu Neutečeš: Horor o plíživé kletbě dostane pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest