Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dvojitá vražda v Turecku: Ruská modelka Irina a její dcera Dayana (†15) byly nalezeny popravené!

Autor: hpe - 
1. prosince 2023
07:28

Těla Iriny (†42) a její dcery Dayany (†15) našli kriminalisté zabalené v prostěradlech vedle silnice poblíž hotelového rezortu Budrum v Turecku. Zemřely následkem střelných ran. Hlavním podezřelým je ženin exmanžel Andrey Kuslevich (45). Ten se s ní měl údajně přít o svěřenectví jejich syna Makara. Po muži pátrá Interpol. Makar je nezvěstný.

Irina a Dayana, které pocházely z Ruska, si v Turecku našly nový domov. Bývalá topmodelka zde pracovala jako realitní makléřka. Dařilo se jim dobře a nic nenasvědčovalo tomu, že by se jejich rodinná idylka měla rozplynout. Svým příbuzným se však ze dne na den přestaly zcela ozývat. Rodina pak vše nahlásila na policii. 

Kriminalisté posléze prohledali vilu, ve které ženy žily. Zjistili, že dveře byly otevřeny násilím. Na pohovce objevili krev a mužské otisky prstů. Na základě záznamů z bezpečnostních kamer následně vystopovali auto patřící Irině. Poblíž rezortu, kde ženy přebývaly, našli to, čeho se obávali nejvíce. Neznámý pachatel těla žen chladnokrevně pohodil vedle silnice. Zabalil je do prostěradel a obvázal provazem. Ohledání těl odhalilo střelné rány.

Hlavním podezřelým se stal Irinin bývalý manžel Andrey Kuslevich, který se s ní u soudu v červnu v Moskvě dohadoval o svěření do péče jejich společného syna Makara. Podle staršího Irunina syna se měl vůči ní chovat Kuslevich v minulosti násilně, a dokonce jí prý i bil. Muž původem z Litvy pracoval jako bodyguard pro ukrajinského byznysmena. Podle informací Daily Mailu měl být údajně stíhaný za krádež a útěk z vězení. Momentálně po něm pátrá Interpol. Vyšetřovatelé se domnívají, že Makar je s ním.

Dayna trávila hodně času tvorbou videí na TikToku. Na svém účtu měla přes 30 000 sledujících. V budoucnu chtěla jít ve stopách své matky a věnovat se modelingu. Ruští diplomaté jsou v kontaktu s příslušnými orgány.

Video  Výhružky jadernými zbraněmi, chystá Putin anexi? Sebevražda producenta a kontroly na hranicích.  - Bára Horáková
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání