0 minut přípravy a nesmysl štípaná? Fight Night Challenge hlásí skvělou náhradu

Fight Night Challenge

Už dnes nás čeká i další turnaj organizace Fight Night Challenge, která je někde na pomezí mezi bizarem a regulérní organizací. Nabízí totiž boxerské souboje influencerů a známých tváří, ale také duely profesionálních bojovníků. Hlavním zápasem zítřejší akce je například bitva rapera Moma a bývalého elitního hokejisty Hossy s tím, že na kartě je i Flexking, Tresor, Fučo, Tlkanec, Cverna a další. Součástí akce měl být i ženský duel, ale ten byl na poslední chvíli zrušen, takže se našla skvělá náhrada.


 

„Dovolená“ je tady! Clash hvězda Jarda Kotlár reaguje na nástup do vězení

„Žiaľ, s poľutovaním vám musíme oznámiť, že zápas Priscilla vs Tereza na FNC 5 v Bratislave neuvidíte. Ide o veľmi neštandardnú situáciu vzhľadom k tomu, že nám Priscilla len dnes dopoludnia (deň pred vážením) oznámila, že pre zdravotné problémy nemôže nastúpiť. Aj preto už nebolo možné pre Terezu nájsť adekvátnu súperku. Je nám to veľmi ľúto, ale veríme, že si to ešte v budúcnosti v ringu rozdajú,“ oznámila organizace, že přišla o jediný ženský zápas.

Díky tomu se však domluvil duel, který jistě uvítají všichni fanoušci bojových sportů, „Na poslednú chvíľu dnes večer kývli na boxerský duel Pukač vs Koky, ktorí sú v prvom rade skvelými MMA zápasníkmi. Obaja majú za sebou množstvo profi zápasov v známych organizáciách, Róbert Koky dokonca okúsil aj čaro bareknuckle fightov. Čaro tohto zápasu bude aj v tom, že jeden na druhého sa pripravovali presne 0 minút.“

Dostaneme tedy boxerský souboj Pukač vs Koky, který slibuje zajímavou podívanou. Pukače jsme naposledy viděli v souboji s Kohoutem, kde prohrál na body. Koky je pak fanouškům známý díky bitvě s Mikuláškem, ve které Vašek vzdal a daroval tak soupeři výhru.


 

Co nás čeká?

9.12. Ostrava – OKTAGON 50

Keita vs Samsonidse – o titul pérové váhy

Paradeiser vs Buchinger 2 – o titul lehké váhy

Lengál vs Bark

Kuzník vs Hosseinpour

Xavier vs Vinni

Peňáz vs Magnor

Bartl vs Lewis

Konrád vs Novák

Široký vs ?

Raška vs Kotalík

  

29.12. Praha – OKTAGON 51 

Kincl vs Čepo – o titul střední váhy

Veličković vs Michailidis – Finále Tipsport Gamechanger

Vémola vs Pirát

Škvor vs Zawada

Ryšavý vs Tounkara

Fiala vs Shaaban

Šormová vs Martin

   

27.1. Newcastle – OKTAGON 52

Magard vs Cartwright

McHugh vs Herceg 2

Palasz vs Austin

Yousaf vs ?

10.2. Oberhausen – OKTAGON 53

Dulatov vs Palailogos

Engizek vs ?

 ? – OKTAGON 54

23.3. Stuttgart – OKTAGON 55

Jungwirth vs ?

Cordero vs ?

20.4. Birmingham – OKTAGON 56 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *