Fotbalový advent startuje. Ševci rozsvítí vánoční strom, lákají na punč i guláš

Foto: FC Zlín
ZLÍN – Fotbalový advent i velká předvánoční jízda startuje! Fotbalisté Zlína se chystají na nedělní mrazivou bitvu s pražskou Slavií, fanoušky na Letné v rámci utkání 17. kola FORTUNA:LIGY čeká bohatý doprovodný program a spousta zábavy.

Brány zlínského stadionu se v neděli otevřou už v 16:30. „Rozsvítíme vánoční strom Splněných přání, budeme rozdávat popcorn, zahřejete se horkým nealko i alko punčem či gulášovou specialitkou ve stáncích, budeme soutěžit o spoustu atraktivních cen a k tomu všemu nám bude hrát přímo na stadionu u hlavní tribuny Majkl DJ se svým speciálním vánočním playlistem,“ láká příznivce do hlediště mluvčí FC Zlín Zuzana Molková.

Příznivce žádá, aby pod vánoční strom, který bude před utkáním slavnostně rozsvícen, přinesli dárek pro děti, seniory nebo zvířata. „Může jít o úplné maličkosti, jako jsou kniha, plyšák, krmivo, bedna s ovocem či cokoli vhodného vás napadne. Dárky zabalte do igelitové tašky a fixou popište, komu je dárek směřovaný,“ radí Molková.

Vedení klubu se pak postará o to, aby se všechny dárky dostali na správná místa. „Pojďme udělat radost těm, kteří nemají takové štěstí jako ostatní a dejme o Vánocích úsměv na tváři dětem z dětských domovů, seniorům z domovů a nebo i čtyřnohým osamělým chlupáčům ve zlínském útulku na Vršavě,“ vybízí Molková.

Každý, kdo se zapojí do výzvy Strom splněných přání a přinese pod vánoční strom dárek, jako odměnu dostane kýbl plný lahodného popcornu. „Pozor, popcorn budeme vydávat pouze do jeho úplné spotřeby,“ upozorňuje Molková.

Vánoční fotbalovou atmosféru rozproudí již od otevření stadionu DJ Majkl se svým speciálním vánočním playlistem. Diváci mohu ochutnat horké novinky ve vybraných stáncích občerstvení. V nabídce bude alko a nealko punč, svařák a voňavý guláš.

Přijďte a buďte součástí naší vánoční jízdy na Letné! Vytvořme společně nezapomenutelný zážitek, který nás spojí a přinese nám spoustu radosti,“ dodává Molková.

Nedělní duel fotbalistů Zlína se Slavií Praha začíná v neděli od osmnácti hodin.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x