Master Chief musí spasit lidstvo! Halo se vrací v traileru na druhou řadu

Mimozemšťani útočí!

Zdroj: Paramount+

Druhá řada seriálu inspirovaného vidoherní sérií Halo dostala datum premiéry, a také ukázala první záběry v očekávaném teaseru. Stejně jako v případě první série, i tu další uvidí čeští diváci na SkyShowtime.

Master Chief John-117 vede svůj tým elitních Sparťanů proti mimozemské hrozbě známé jako Covenant. Jako nejlepší naděje lidstva na vítězství ve válce objevuje John-117 své hluboké spojení se záhadnou mimozemskou strukturou, která je klíčem ke spáse lidstva, nebo jeho zničení – Halo.

Čtěte také: Začíná nejkrvavější válka v historii rodu Targaryenů! Trailer představil druhou řadu Rodu draka

První série Halo se setkala se smíšenými recenzemi. Ty sice chválily akční scény, herecké obsazení a vizuální efekty, ale kritizovaly ji za slabý scénář a změny oproti předloze. Producentka seriálu Kiki Wolfkill nicméně uvedla, že seriál na žádnou z předešlých her nenavazuje, ani nevypráví její příběh. Jednoduše proto, aby se obě média mohla rozvíjet svým vlastním směrem.

Seriál sleduje válku ve 26. století mezi Vesmírným velitelstvím Spojených národů a Covenantem, aliancí několika vyspělých mimozemských ras odhodlaných vyhladit lidskou rasu. Je zasazen ve své vlastní časové linii zvané „Silver Timeline“ a není prequelem ani pokračováním videoher.

Přestože služba Paramount+ je dostupná jen ve vybraných zemí Evropy, seriál v Česku uvedl SkyShowtime. Samotný streamer potvrdil příchod i druhé řady, nicméně je možné, že na její uvedení dojde až někdy po premiéře 8. února na Paramount+.

Zdroj: Paramount+