Přinášíme prohlášení majitele klubu Mikaela Agateljana, který zároveň zve na nejbližší domácí utkání Ústeckého Slovanu.

Drazí občané města Ústí nad Labem a vážení fanoušci Ústeckého Slovanu,

s napětím a radostí vás zvu k účasti na vzrušujícím hokejovém zápase, který se koná tuto sobotu v 16:00 hodin na Zimním stadionu města Ústí nad Labem. A co je nejlepší, vstup je tentokrát zcela zdarma!

Vaše přítomnost má klíčový význam pro náš tým. Věřím, že společně můžeme vytvořit nezapomenutelnou atmosféru plnou podpory a vášně pro naše hokejisty. Každý jednotlivý člověk v hledišti představuje velkou podporu a oporu pro zachránění Ústeckého Slovanu.

Tento zápas není pouze o hokeji. Je to příležitost ukázat svůj patriotismus a hrdost na náš úžasný klub a město. Vaše energie a vášeň budou motivačním hnacím motorem pro naše hokejisty, kteří tvrdě pracují na zachránění Ústeckého Slovanu.

Přijďte a buďte součástí této nezapomenutelné události. Podpořte naše barvy, naši hrdost – Ústecký Slovan! Vaše přítomnost je klíčová, a společně dokážeme dosáhnout výjimečných věcí.

Těšíme se na vás tuto sobotu na Zimním stadionu města Ústí nad Labem, ať žije Ústecký Slovan!

S hrdostí a očekáváním,

Mikael Agateljan

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí n/L. - Angažmá v Americe, extraligové Kometě, mládežnický reprezentant a poslední zastávka byla Francie. Zvučnou posilu Slovanu Adama Gajarského jsme vyzpovídali po jeho podpisu a níže naleznete jeho odpovědi. Ještě jednou vítej ve Slovanu Adame.

  • Ústí nad Labem - Ve středu 29.5.2024 v 16:00 proběhla v prostorách zimního stadionu první tisková konference nově založeného spolku Slovan Ústečtí Lvi, který převzal před následující sezonou A-tým Slovanu. Tiskové konference se zúčastnili členové spolku Lukáš Vobecký, Pavel Šíma, Miroslav Kanis a šéfredaktor Slovanu Tomáš Suchánek.

  • Ústí nad Labem - Staň se jednou také světovým šampionem jako třeba Roman Červenka, který oblékal dres Slovanu. Je na čase začít. Velmi rádi uvítáme do kolektivu nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. Trénuje se vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink je vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry je vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže