Můj kousek štěstí

Zase má radost ze života

V říjnu musela rušit představení, když prodělala zápal plic. Už se ale zotavuje...

Po smrti milovaného partnera Stanislava Remundy (†84) to dlouho vypadalo, že zůstane sama. Iva Janžurová (82) dokonce prohlásila, že je na to připravená.

O to radostnější je, že se v jejím životě nejspíš muž objevuje. Nějakou dobu šly zvěsti, že našla překvapivou oporu ve výrazně mladším herci Igoru Orozovičovi (39), který u ní také byl první, když se jí před časem na jevišti udělalo špatně a přestala dýchat.

Právě on jí stál po boku v těžkých chvílích. Mohl by jí tedy pomáhat, postarat se, kdyby bylo potřeba. Povídá se ale, že to není jenom o něm a populární herečka se prý vídá ještě s někým.

V Orozovičovi našla herečka oporu. Oddaně se o ni stará.

Ví, o čem to je

Často jí prý dělá společnost také herec Mojmír Maděrič (68). Měl za ní být i v nemocnici, kde byla hospitalizována se zápalem plic. Pravda je, že se spolu potkávají i v divadle, hrají totiž v představení Jezinky a Bezinky.

On sám před časem čelil vážným zdravotním problémům, když kvůli zánětu v koleni málem zemřel. Dá se tedy předpokládat, že by mohl pro herečku fungovat jako podpora v těžkých chvílích.

Sám ví, o čem to je, být upoután na lůžko. Na druhou stranu je ženatý, s kadeřnicí Jitkou mají dvě děti.

Má kamaráda?

Ovšem legendární herečka má právo mít kamaráda, který jí bude v těžkých situacích oporou, přestože si všichni uvědomují, jak moc milovala Remundu a co pro ni znamenal. Ovšem od jeho odchodu uplynulo už více než jedenáct let.

A jestli dřív říkala, že zůstane sama, a dnes se to rozhodla přehodnotit, budiž jí to přáno. Když se bude zase radovat ze života, nikdo jí to určitě zazlívat nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden