Jako dcera někdejšího premiéra Stanislava Grosse jste se nejspíš setkala s osočením z protekce. Jak jste se s tím vyrovnávala? 

Je pravda, že jsem se s tím mnohokrát setkala a ze začátku jsem si z toho dělala hlavu. Dnes už vím, že mi to vlastně pomohlo k tomu, abych dokázala, že na to opravdu mám. Myslím, že mí fanoušci mě mají rádi proto, jaká jsem a co umím.

Zdroj: Youtube

Řada zpěvaček i hereček pochází z uměleckých rodin, což ale není váš případ. Kudy vedla vaše cesta ke zpěvu?

Sice nejsem přímo z umělecké rodiny, ale obě moje babičky hrály v divadle, takže sice vzdáleně, ale přece jen tam něco je. Já jsem si zpívala odmala a paní učitelka ve školce na to pak upozornila maminku. Ta mě pak přihlásila do Kühnova dětského sboru a za pár let jsem se již zpěvu začala věnovat sólově.

Související články

Na jevišti jste stála už v osmi devíti letech. Jak k tomu došlo?

Jednoduše si mě všimli na konkurzu a dostala jsem svou první roli v životě – malou Cosette v muzikálu Bídníci. A pak přicházely další krásné dětské role.

Měla jste trému před herci zvučných jmen?

Jako malá jsem trému vůbec neměla, ale čím jsem starší, mám trému víc a víc. Samozřejmě se ráda učím od dospělých kolegů a spousta z nich mě inspiruje. Jsem také ráda, že kromě muzikálu jsem si vyzkoušela hrát i před kamerou – poprvé v seriálu Přístav. A mohu říci, že to byla příjemná změna. Měla jsem štěstí, že jsem kolem sebe měla úžasné herce jako například Boba Klepla, Lucku Zedníčkovou nebo Petra Čtvrtníčka. A následovaly další role v seriálech, zahrála jsem si i ve filmu Bastardi 4 nebo Superžena, který se stále ještě dotáčí. A moc se těším na seriál Společně sami od Tomáše Magnuska, který je natočený podle opravdových událostí.

Máte tedy raději jeviště, nebo kameru?

To je těžké říci, protože jde o velice rozdílné disciplíny. Ale kdybych si mohla vybrat, tak asi blíže mám divadlu. Miluji reakce publika a jeho potlesk.

Co považujete za hlavní příčinu svého profesního úspěchu?  

Pokud jsem úspěšná, tak je to určitě díky spojení pracovitosti a štěstí. Mým velkým snem je nyní začít pracovat na vlastní tvorbě s vlastními songy a věnovat se popu. Vím, že to nebude snadné, ale chtěla bych to zkusit.

Zdroj: časopis Glanc

Související články