Společnost Huawei podpořila evropské MSP na konferenci Global Peter Drucker Forum

Společnost Huawei se zúčastnila 15. ročníku konference Global Peter Drucker Forum probíhajícího do 1. prosince a vůbec poprvé zde připravila doprovodný workshop pro evropské startupy. Tento „vzdělávací bootcamp" se konal v rámci závazku společnosti Huawei vychovat do roku 2025 na celém světě 10.000 startupů a do roku 2027 specificky 1000 startupů v Evropě.

The Global Peter Drucker Forum je mezinárodní konference na počest manažerské filozofie zesnulého gurua podnikání Petera Druckera, který se narodil ve Vídni v roce 1909. K diskusím o nejlepších manažerských postupech se zde každoročně scházejí přední světoví podnikatelé i vědci. Tématem letošního ročníku bylo „Creative Resilience – Leading in an age of discontinuity." (Cesta k odolnosti – vedení v éře diskontinuity).

Radoslaw Kedzia, senior viceprezident společnosti Huawei pro evropský region, při svém projevu na hlavní konferenci řekl: „Věřím, že technologické inovace, jako je model Huawei Cloud AI Pangu, evoluce managementu, který se přizpůsobí neustále se měnícímu prostředí, a budování partnerství – včetně partnerství s malými a středními podniky – jsou hlavními kroky k nalezení odolnosti a zotavení se z chaosu."

Společnost Huawei a Global Peter Drucker Forum oslovily přibližně 20 malých a středních podniků z Vídně a celé Evropy, nabídly jim praktické školení v oblasti podnikání a také cennou příležitost navázat kontakty a učit se od špičkových podnikatelských kapacit. Součástí doprovodného semináře byly interaktivní masterclasss kurzy praktických dovedností v oblasti získávání ideálních zaměstnanců a prezentace produktů. K přednášejícím patřili Carla Arellano, partnerka společnosti Greyhound Capital, či profesor Curt Carlson, významný rezidentní manažer z institutu Worcester Polytechnic Institute.

Účastníci se mimo jiné dozvěděli, jak společnost Huawei pomáhá akcelerovat růst malých a středních podniků. Zhuang Fen, ředitelka pro globální rozvoj odvětví v divizi globálního marketingu a prodejních služeb Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service, uvedla: „Prostřednictvím naší specializované technologické podpory, společného marketingu a cloudových služeb pomáháme začínajícím podnikům rozvinout jejich globální potenciál. Startupy také mohou těžit z výhod individuálních cloudových úvěrů a přístupu k naší rozsáhlé globální síti a ekosystému, které přispívají k úspěchu na konkurenčním trhu." Další řečníci společnosti Huawei připomněli program Acceleration4Change a International Startup Scale Up v Itálii a Irsku.

Na semináři vystoupili také manažeři mladých technologických firem, které spolupráci se společností Huawei využily v minulosti. „Naší zkušeností je kolaborativní cesta k migraci našich on-premise platforem do škálovatelné, bezpečného a efektivního cloudu Huawei," popsal generální ředitel společnosti Blue Tensor Jonni Malacarne. Společnost poskytuje AI framework pro počítačové vidění/prediktivní analýzu s předpřipravenými aplikacemi Eyerus a platformu pro správu dokumentů Linguanalysis.

Poděkování za uspořádání semináře vyjádřil společnosti Huawei Wolfgang Lassl, strategický ředitel konference Global Peter Drucker Forum. „Tato aktivita dokonale odpovídá vizi Petera Druckera i naší: potřebujeme podnikatelskou společnost, a MSP jsou její hybnou silou. Inovují, vytvářejí základ jejího bohatství a produktivního využívání zdrojů. Jejich kreativita nám pomáhá na cestě k větší odolnosti."

Před zahájením samotné konference Global Peter Drucker Forum měly MSP příležitost navštívit sídlo UNIDO (Organizace OSN pro průmyslový rozvoj) a seznámit se s iniciativou AIM-Global ( Global Alliance on AI for Industry & Manufacturing, Globální aliance umělé inteligence pro průmysl a výrobu ) a dalšími iniciativami v oblasti digitalizace.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2291747/image_1.jpg

KONTAKT: Annie Zhou, ancky.zhou@huawei.com

 

Klíčová slova Rakousko-počítače-hospodářství-Huawei

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.