Žila jsem nezřízený život, říká rockerka Leona Šenková. Nyní se snaží napravit, co se dá!
Zdroj: Aplausin.cz

Žila jsem nezřízený život, říká rockerka Leona Šenková. Nyní se snaží napravit, co se dá!

Vytvořeno dne 06.12.2023

Rockerka Leona Šenková (30) se od svého působení v soutěži SuperStar 2009 vůbec nezměnila. Když se opře do hlasu, praskají i tabulky v oknech. To ostatně předvedla hostům vánočního setkání Lázní Fénix v centru Prahy.

„Vždycky mi zvukaři říkají, Leo, zkus trochu ubrat. Ale já už ubrala, už míň nemohu. Tady jsem zpívala tak na 80 procent, aby ta bedna vydržela, byla jsem opatrná. Mám ráda metalové a kytarové tóny, je tam síla a emoce. To ale neznamená, že my rockerky nedovedeme zazpívat koledu, “ smála se Leona, když zazpívala svoji píseň Jsem jaká jsem, kterou pro ni složil Jakub Kubín a vánoční koledu.

Leona si do Lázní Fénix chodí pro odpočinek. Plně využije dvě hodiny klidu, aby se zrelaxovala od dětí v předškolním zařízení, kde pracuje,  od moderování v Rock Radiu a všetečných otázek svého téměř devítiletého syna. „Chodím na celkový relax, lymfodrenáže, mám to na celulitidu a čistím si lymfu, tělo a zdraví mám jen jedno. Jsem kuřačka, rockerka, vedla jsem nezřízený život, tak teď musím tělo dát do pucu,“ uvedla zpěvačka, která se pomalu chystá na Vánoce.

„Pro mne je důležité, že se jako rodina vůbec všichni sejdeme, to je dárek nad dárky. Vypustíme a užijeme si vánoční klid. Mám Vánoce ráda. Žádné speciální zvyky nebo jídla nechystáme, je to klasika. Bramborový salát, syn Karlík a partner mají rádi kuřecí řízky a já si dám rybku. Moc nepeču, radši vařím, ale cukroví dostanu od sestry, maminky nebo tchyně,“ prozradila Leona Šenková.

Na příští rok Leona Šenková chystá s Jiřím Zonygou a dalšími dvěma zpěváky projekt 4 Rockeři. Do repertoáru si připravují nejen známé rockové pecky, ale také další písně v rockovém hávu. „Chceme dělat songy, které nejsou v rockovém podání, ale my je právě trochu přitvrdíme. Tak doufám, že to fanoušci rocku ocení, bude to síla.“   

Video soubor

Zdroj: Aplausin.cz