SPOLEČNOST RAVENSBURGER OZNAMUJE, ŽE V ÚNORU 2024 UVEDE NA TRH NEJNOVĚJŠÍ SADU SBĚRATELSKÉ KARETNÍ HRY DISNEY LORCANA INTO THE INKLANDS

Sada Into the Inklands obsahuje jako novinku karty lokací, nové Disneyho postavičky a další

Uznávaný vydavatel oceňovaných deskových her a vysoce kvalitních hraček a puzzle Ravensburger dnes oznámil, že připravuje nejnovější rozšíření ke sběratelské karetní hře Disney Lorcana s názvem Into the Inklands. Třetí díl velice oblíbené sběratelské karetní hry Disney Lorcana Into the Inklands představí karty lokací, které představují oblíbená prostředí Disneyho příběhů a nabízejí hráčům speciální schopnosti a interakce. Sada také přinese nové herní minipříběhy a rozšíří počet postav. Sada Into the Inklands bude nejprve uvedena na trh v místních herních obchodech 23. února 2024 a na zbytku trhu pak bude v prodeji od 8. března 2024. 

„S každým dalším vydáním výrazně roste nadšení a zanícení pro hru Disney Lorcana,“ řekl globální vedoucí oddělení her společnosti Ravensburger Filip Francke. „Sledujeme, jak se komunita rozrůstá a je rozmanitější. To nám říká, že se nám daří u Disneyho fanoušků, kteří jsou naprosto okouzleni uměním a příběhy, u skalních hráčů sběratelských karetních her, kteří oceňují strategickou hru, a dokonce i u nových hráčů, kteří vyzkoušeli svou první sběratelskou karetní hru a nyní hrají každý víkend.

Poprvé od uvedení hry na trh budou moci hráči neboli Illumineeři nechat své postavy navštívit místa z oblíbených Disneyho příběhů, jako je Motonui z Disneyho filmu Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa nebo pirátskou loď Jolly Roger z Disneyho příběhu o Peteru Panovi. Lokace jsou novým typem karet, které otevírají nové strategie – některé nabídnou bonusy, když je postavy navštíví, zatímco jiné poskytnou výhody už jen tím, že jsou ve hře. Tyto nové karty budou zařazeny mezi více než 200 zcela nových karet po uvedení sady Into the Inklands na trh. Tato nová sada také přináší další narativ napříč kartami. Příběhy se vyvíjejí na základě citátů a popisného textu (dodávajícího kontext), což hráčům umožní objevit ještě více souvislostí mezi kartami.

V sadě Into the Inklands bude v rámci sběratelské karetní hry Disney Lorcana debutovat celá řada oblíbených příběhů a postav. Hráči se tak budou moci vydat na výpravu spolu s oblíbenými dobráky, jako je Disneyho Pluto či Perdita ze 101 dalmatinů, a také s postavami, jako je strýček Skrblík z Kačeřích příběhů, Kid Mrakošlap z Letohrátek a Jim Hawkins a posádka lodě RLS Legacy z Planety pokladů, což do hry vnese nostalgii konce 90. let. 

Sada Into the Inklands sběratelské karetní hry Disney Lorcana pokračuje v příběhu Illumineerů, kteří byli záhadně přeneseni do říše Lorcana (The First Chapter). Poté, co omylem vypustí záplavu smíšeného inkoustu (Rise of the Floodborn), který roznese vzácnou historii po celé říši, mají nyní Illumineeři za úkol ji najít a vrátit do síně Lorcany. Jejich pátrání však může být zrádnější, než si uvědomují, protože na hranicích Lorcany byla spatřena zlověstná stínová bouře, která dodá jejich očekávané cestě na naléhavosti a tajemství.

Sada Into the Inklands Disney Lorcana sběratelské karetní hry Disney Lorcana bude obsahovat dva startovací balíčky s kombinacemi jantarových/smaragdových nebo safírových/rubínových karet (499,- Kč) a rozšiřující balíčky (149,- Kč). K dispozici bude také nová pokladnice Illumineerů (1.199,- Kč), dárková sada (649,- Kč) a herní doplňky včetně obalů na karty (249,- Kč), krabiček na balíčky (149,- Kč), portfolií na karty (499,- Kč) a podložek (499,- Kč). Všechny karty v této sadě lze použít společně s dříve vydanými sadami The First Chapter a Rise of the Floodborn a k aktualizaci stávajících balíčků sběratelské karetní hry Disney Lorcana.

 

O sběratelské karetní hře Disney Lorcana

Hra Disney Lorcana, která byla poprvé vydána v srpnu 2023, je populární sběratelská karetní hra zasazená do podivuhodné říše Lorcana. Hráči se ujímají role Illumineerů a pomocí magického inkoustu přivolávají tým Disneyho postaviček, které vystupují známými i fantastickými způsoby. Hra je navržena tak, aby se ji mohli snadno naučit nováčci a zároveň aby nabízela strategickou hloubku pro zkušené hráče. Obsahuje stovky originálních uměleckých kousků od Disneyho, které si sběratelé zamilují. Je vhodná pro začátečníky, zkušené hráče sběratelských karetních her i fanoušky Disneyho. První vydanou sadou sběratelské karetní hry Disney Lorcana je The First Chapter a druhou Rise of the Floodborn.

 

 

Klíčová slova ČR-hry-hračky-hobby-trh-Disney-firmy-Ravensburger CEE

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.