Vánoční soutěž o knihy je tu! | Lovime.bio

Vánoční soutěž o knihy je tu!

Každý rok pro vás ve spolupráci s Nakladatelstvím Smart Press chystáme předvánoční soutěž o knížky. Ani letošek nebude výjimkou: tři z vás se můžou těšit na Nový Bioabecedář Hanky Zemanové, do soutěže navíc přihodíme i jeden výtisk  Tradiáře na rok 2024.

Knihy pod stromeček

Kniha BioAbecedář je encyklopedie zdravých surovin plná praktických rad pro jejich nakupování a vaření. Pomůže vám zařadit do jídelníčku například pohanku, jáhly, kroupy, semínka, špaldové či bezlepkové mouky a zorientovat se v množství informací o výživě. Od roku 2010, kdy tento knižní bestseller vyšel poprvé, se mnohé změnilo, a proto nyní Hanka Zemanová přichází s novým, zásadně přepracovaným vydáním. Pouze receptová část zůstává beze změny. Více o Novém BioAbecedáři…

TraDiář spojuje kalendář jmenný, občanský a liturgický s cyklem přírody a zemědělským rokem a na ně navazujícími svátky a tradičními zvyky. Součástí TraDiáře je 12 originálních textů farářky Martiny Viktorie Kopecké. Po prvním úspěšném diáři na rok 2023 připravily autorky diář plný tradic také pro rok 2024.

Jak soutěžit

Letos jsme spustili nové stránky věnované našim exkurzím na farmě. Jmenují se Ze školy na statek a najdete tam všechno o tom, jak se s námi na exkurzi vypravit, a k tomu přehled farem, na které jezdíme. Vyberte farmu, která je vám nejsympatičtější nebo na kterou byste se nejraději podívali, a napište nám na kontaktní mail, který na stránkách Ze školy na statek najdete. Nezapomeňte přidat své telefonní číslo, na které budete v případě výhry k zastižení. Rádi bychom totiž celý proces co nejvíce urychlili, tak, abyste svou výhru měli do Štědrého dne doma.

V pátek 15. prosince vylosujeme čtyři vítěze, a nejpozději v pondělí 18. posíláme balíčky. Výhru je možné také vyzvednout po domluvě v Praze. Přejeme hodně štěstí v soutěži!

 

Váš tým Lovíme.bio