#HolkyzMarketingu letos vyrostly na dvojnásobek

pátek, 8. prosince 2023, 15:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Vzdělávací platforma #HolkyzMarketingu v letošním roce zdvojnásobila svůj obrat na 20 milionů korun.

Zakladatelky platformy #HolkyzMarketingu (zleva): Aneta Martinek, Pavlína Louženská, Lucie Audi, zdroj: #HolkyzMarketingu

Zakladatelky platformy #HolkyzMarketingu (zleva): Aneta Martinek, Pavlína Louženská, Lucie Audi, zdroj: #HolkyzMarketingu

V letošním roce se vzdělávací platformě #HolkyzMarketingu podařilo zdvojnásobit svůj obrat na 20 milionů korun. Letos vyškolila 700 absolventek ve 12 třídách Juniorní Akademie, což je rovněž nárůst o 100 procent. Vedle toho 432 studentek a studentů absolvovalo pokročilou Akademii. Celkový počet letošních proškolených absolventů je 6000.

V únoru se tým #HolkyzMarketingu přestěhoval do nových kanceláří, kvůli pokračující expanzi uvažuje o jejich dalším rozšíření. Počet členů týmu se rozrostl z 11 na 16 a další dva aktuálně hledá.

Vedle výuky v Akademiích #HolkyzMarketingu uspořádaly přes 100 webinářů, kterých se zúčastnilo přes 4000 lidí. Letošní konference #HolkyzMarketingu pro 250 lidí byla vyprodaná za týden. Novinkou je také vlastní portál pro výpis pracovních pozic s aktuální nabídkou přes 50 míst.

Důležitým milníkem v letošním roce byl rozjezd B2B sekce pro školení firem. Marketingové kurzy již využily firmy a instituce, jako je KFC, Samsung, Multisport, Kongresové centrum Praha, IKEA nebo Univerzita Karlova.

Zásadní novinkou pro příští rok je Stipendijní program, v rámci kterého platforma věnuje jeden milion korun na podporu žen v tíživé životní situaci. „Myslíme si, že vzdělávání je pro restart lidí, kteří jsou v nějaké těžké situaci, zásadní. Proto jsme se rozhodly pro tuto formu cílené stipendijní podpory,“ říká Aneta Martinek, spoluzakladatelka #HolkyzMarketingu.

#HolkyzMarketingu jsou vzdělávací platforma pro marketérky v Česku. Akademii úspěšně zvládne 86 procent studentů. Téměř polovina z nich si po absolvování Akademie najde novou práci. Facebooková komunita #HolkyzMarketingu vznikla v roce 2014 a v prvním roce proškolila 30 zájemkyň. V roce 2019 vznikla na tomto základě vzdělávací platforma, která má dosud na kontě 15 tisíc absolventů. Na 400 lektorů a mentorů ročně odškolí 2000 hodin.

-stk-