Luxusní zlatý overal za 2 tisíce euro – tedy bezmála 50 tisíc korun – má modelka ve skříni už asi dva roky. „Dosud jsem se ale neodvážila ho obléct,“ přiznala Blesku. 

Před lety si ho prý vyhlédla na známé italské herečce. „Vypadala dost extravagantně, je pravda, že dotyčná ho měla na silvestra na nějaké párty,“ přiznala. Kousek jí ale padl do oka, a tak ihned přispěchala za Volopichem, zda by si ho také nemohla opatřit. „Dnes už mi to přijde trošku výrazné,“ přiznává. Na otevření luxusního sky baru se ale kousek skvěle hodil. 

Volopich jí vnutil sako

Když manžel Daniel Volopich viděl její blyštivý, nadupaný dekolt, raději manželku přesvědčil, aby si vzala ještě sako! „Mám ho s sebou, ale je tu teplo, tak jsem si ho sundala,“ přiznala kráska Blesku. 

„Já jsem váhala mezi takovým konzervativnějším kostýmkem a tímhle modelem. Nakonec jsem si řekla, buďme styloví, na západě se nosí i extravagantní modely. Život je moc krátký na to nosit nudné věci,“ svěřila se modelka Blesku. 

Dcera si ji natáčela

Výraznou reakci vzbudil model i u Andreiny dcery Vanessy. Ta, když ji uviděla ve dveřích, zůstala jen nevěřícně koukat, zda je to opravdu její máma, a nezvyklý look si dokonce natočila na mobil. „Ty jsi jak Kardashianka!“ řekla mámě. 

Nadějná snowboarďačka Vanessa Volopichová (16) má aktuálně nohu v sádře, a sportovní kariéru tak na chvíli musela uložit k ledu. Jak prozradila Andrea Verešová, ke zranění došlo přímo na závodě – Vanessa si zlomila kotník. „Alespoň se mohla víc věnovat učení a dohnat, co zameškala na závodech,“ dívá se máma na tu lepší stránku. 

Luxus pro dobrou věc

Extravagantní kousek, který Verešová na akci zviditelnila, už brzy poslouží dobré věci. Půjde totiž do dobročinného bazárku! Nebudu dražit modely, bude to klasický charitativní bazar. Udělám to dobrovolné. Půjde to na dobrou věc, na pěstounské rodiny a děti z dětských domovů,“ popsala modelka, která už roky provozuje svůj vlastní nadační fond. Luxusní modely z její skříně si lidé budou moci koupit za libovolnou částku. 

Vánoční klasika

Modelka chtěla s rodinou původně na svátky odjet někam do exotiky. Děti jí to ale zakázaly! A tak musela zrušit plány. „Děti odmítly. Řekly, že musíme být na Vánoce doma, že milují klasiku,“ prozradila s tím, že hned po Vánocích se rodina jako už tradičně chystá do Špindlu.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová v "zakázanem" ale proklatě sexy overalu: Manžel ji nechtěl pustit! Elmer Carvalho

Fotogalerie
76 fotografií