InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Nejlepší Jihočeškou mezi kadetkami byla na MČR v cyklokrosu prachatická Barbora Šíslová

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - V nejstarší kategorii MČR mládeže v cyklokrosu ve Veselí nad Lužnicí triumfovala v neděli 10. prosince Barbora Bukovská (DK Bikehsop Racing Team), která nadělila druhé Klotyldě Slukové (Adastra Cycling Team) přes 42 sekund. Republikový bronz pověsila na krk Antonie Cermanová (CK Příbram – Fany Gastro). Hned za medailistkami skončila nejlepší zástupkyně jihočeského cyklokrosu Barbora Šíslová (Lyko Klub Prachatice). V medaili věřila i Karolína Rothbauerová (ČEZ Cyklo Team Tábor), jejíž snaha skončila 7. místem. Druhá reprezentantka táborského cyklokrosu Hana Kotlínová skončila poslední se ztrátou jednoho kola.

 

Kadetky (16 startujících, 3 okruhy): 1. Barbora Bukovská (DK Bikehsop Racing Team) 32:25,0, 2. Klotylda Sluková (Adastra Cycling Team) +0:42,5, 3. Antonie Cermanová (CK Příbram – Fany Gastro) +2:23,5, 4. Barbora Šíslová (Lyko Klub Prachatice) +3:09,8, ... 7. Karolína Rothbauerová +4:03,7, 16. Hana Kotlínová (obě ČEZ Cyklo Team Tábor) -1 kolo.

Kadetky (konečné pořadí Toi Toi Cupu): 1. Barbora Bukovská (DK Bikehsop Racing Team) – 825 bodů, 2. Antonie Cermanová (CK Příbram – Fany Gastro) – 795 bodů, 3. Klotylda Sluková (Adastra Cycling Team) – 725 bodů, 4. Barbora Šíslová (Lyko Klub Prachatice) – 536 bodů, ... 6. Karolína Rothbauerová – 472 bodů, 13. Hana Kotlínová (obě ČEZ Cyklo Team Tábor) – 219 bodů.

V přiloženém videu se můžete podívat na pády kadetek do bahna, na příjezd vítězky Barbory Bukovské do cíle, na rozhovor s nejlepší Jihočeškou Barborou Šíslovou i na vyhlášení nejlepších kadetek MČR i celé sezony.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace