10 věcí, které by muži neměli nosit, pokud chtějí zaujmout ženy

10 mužských prohřešků aneb Jak zaujmout ženu. Tipy, jak si získat pozornost žen tím, co nosíte. Neudělejte zbytečné módní faux pas. Muži by měli být opatrní s tím, co si oblékají, pokud chtějí udělat dobrý dojem na ženy.

Reklama

Součástí kouzla, ale také osobní pečeti charakteru, je oblečení, které nosíme každý den. Cítíme se v něm obecně pohodlně, sebevědomě a bezpečně. Ale bez ohledu na to, jak důležité je řídit se vlastním vkusem, měli by mít muži na paměti, že ženy mohou i odpudit.

10 módních faux pas

Na sociálních sítích se objevila rozmanitá diskuze žen, které dávaly najevo nespokojenost až znechucení nad některými pánskými styly oblečení. Otevřeně řekly, že následujících deset věcí o mužích je pro ně naprosto odpudivé, tedy faux pas.

Muž, který se obléká jako teenager

Žena chce muže, ne kluka. Díky sociálním sítím je snadné se ztratit v nejnovějších trendech, ale oblékat se jako puberťák způsobí, že budete působit jen hloupě a nevyzrále.

Pomačkané oblečení

Pokud nesnášíte žehlení, pak věnujte větší pozornost látkám. Nošení pomačkaného oblečení vysílá signál, že jste líní, i když možná nejste. Většina žen si těchto věcí všimne, takže pokud chcete pozitivní pozornost, začněte žehlit nebo si pořiďte hromadu nemačkavých košil.

Příliš mnoho parfému

Muži a ženy nejsou z různých módních planet. Muži nemají rádi ženy, které nosí příliš mnoho parfémů, protože je přitahuje jejich přirozená vůně. Stejné pravidlo platí i pro muže. Ženy chtějí cítit muže, ne jen jeho parfém.

Tílka

Tílka vypadají skvěle v posilovně. Tílka na rande jen přimějí ženu zkrátit rande a zablokovat vaše číslo. Není to nic osobního, ale vysílá to špatnou, znepokojivou zprávu.

Okázalé pásky

Dobrý pásek u kalhot pomáhá muži vypadat rafinovaně a noblesně. Pokud ale použijete ty křiklavé připomínající Matějskou pouť, které vypadají lacině a vydávají příliš mnoho nejistoty, dosáhnete opačného efektu. Většina žen souhlasí s tím, že sebevědomí a sebedůvěra jsou skvělé cesty k jejich srdcím.

Kůže od hlavy až k patě

Dalším nešťastným trendem je kůže od hlavy až k patě. U dámy tímto způsobem nezískáte žádné body. Místo toho se rozhodněte pouze pro koženou bundu a boty. Zbytek nikdy nebude fungovat.

Kopírování oblečení celebrit

Ženy chtějí rozpoznat vaši osobnost prostřednictvím stylu, který pěstujete. Pokud nosíte klobouk jen proto, že v něm Johny Depp vypadá dobře, pravděpodobně ne. Ženy v podstatě neuznávají falešný styl a nerady kopírují, takže jim to ani nepřijde atraktivní.

Hluboké výstřihy do V

Ženy milují výstřihy do V, ale pokud jsou příliš hluboké, vyzařují strašidelné vibrace. Na hrudi mohou být nechtěné chloupky, ale i když žádné nejsou, hluboký výstřih do V je známkou špatného vkusu.

Kalhoty s nízkým pasem

Pokud žena vidí mužské spodní prádlo a je vám více než 18 let, není na vašem outfitu nic svůdného. To signalizuje, že chlap je nevyzrálý, což ženě stačí k rychlému útěku z prvního setkání.

Příliš mnoho módních doplňků

Díky Johnnymu Deppovi máme muže, kteří nosí více šátků i více šperků, než váží. Jedna věc je ale nosit drsně vypadající džíny a druhá vypadat jako oběť módy. I když by takový styl měl odrážet dojem mučeného umělce, pro většinu žen je to jen obyčejná nuda. Pokud si opravdu ceníte doplňků, které nosíte, omezte se na tři až čtyři kousky, kterých si ceníte nejvíce.

Jak zaujmout ženu?

Pokud chcete zaujmout ženu, musíte být sebevědomí, galantní, vtipní a zajímaví. Ženy ocení, když jim ukážete svou osobnost, své zájmy a svůj smysl pro humor. Také je důležité, abyste byli upřímní, pozorní a respektovali jejich názory. Nenechte se odradit odmítnutím, ale buďte trpěliví a vytrvalí. A hlavně, buďte sami sebou a užívejte si společnou chvíli.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama