Celebrity

12. prosince 2023 15:35

Vanesa Havlíková

Iva Hüttnerová přála synovi pomstu: Chtěla jsem, aby se mu vrátilo, jak mě trápil

Iva Huttnerová v 7 pádech Honzy Dědka

Matouš Rajmont (50) pochází z umělecké rodiny. Jeho otcem byl uznávaný režisér Ivan Rajmont (†70) a matkou je herečka a malířka Iva Hüttnerová (74). Společně nyní přijali pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde vylíčili Matoušovo divoké dětství a dospívání a také Ivinu výchovu.

Matouš Rajmont byl nepochybně vynalézavé dítě a z Ivina vyprávění se zdá, že to s ním mnohdy neměla jednoduché. Když mu bylo necelých sedm let, dostal ve škole pětku a cestou domů hlasitě vzdychal. „Ta mě zabije, ta mě utluče,“ naříkal.

Čtěte také: Matouš Rajmont vzpomíná na divoké devadesátky. Byl jsem darebák. Kdyby děti dělaly, co já, zabiju je

Problémové dospívání

Kolemjdoucí se zastavovali a ptali se chlapce, co se stalo. „Cestou domů nasbíral zhruba pět stařenek, které s ním šly k nám domů. Zazvonily a přimlouvaly se za něj, abych ho nebila. Přitom já ho nebila. Kdysi jsem se rozhodla, že svoje děti nikdy bít nebudu, protože mi babička občas nějakou natáhla,“ zavzpomínala Hüttnerová v 7 pádech Honzy Dědka.

Kromě Hüttnerové se synem se v talkshow představil také zpěvák Radek Banga.

Ve chvíli, kdy už si herečka s pubertálním synem nevěděla rady, poprosila svého partnera Petra, aby mu domluvil. „Tenkrát jsem vylezl z koupelny, měl jsem vyfoukané vlasy, dva zlaté kruhy v uších, byl jsem fakt hrozně hnusný. Šel jsem z koupelny, tekla ze mě voda, on po té vodě uklouzl, rozbil si hubu, bouchnul se o lednici a já kolem něj prošel do dětského pokoje. Vůbec jsem to nepochopil,“ přidal další historku ze svého dospívání Matouš Rajmont.

Synovi přála pomstu

Jelikož problémů, kterých se v dětství Matouš dopustil, bylo opravdu mnoho, toužila Iva po pomstě. „Přála jsem si, aby mu jeho synové vrátili to, jak mě trápil. Hlavně ve škole. On mě chtěl ušetřit střetu s pedagogy, takže měsíc každé ráno odcházel v půl osmé se svačinou, abych zjistila, že měsíc ve škole nebyl. Doufala jsem, že jeho kluci mě pomstí, ale on je má tak hodné, že vůbec neví, co je to za starost,“ objasnila herečka, kterou můžete znát také ze seriálu Slunečná.

„Tuhle si stěžoval na jednoho, že si půjčil jeho auto, jel s ním do Bratislavy a ani nezavolal, že dobře dojel. Matouš v šestnácti nebo sedmnácti letech odjel na týden nebo čtrnáct dní do Francie, aniž by mě o tom vůbec informoval,“ dodala Hüttnerová.

Čtěte také: Kouření ve třinácti i vyhazov ze školy. Pavla Beretová promluvila o divoké pubertě

„Napsal jsem pohled, že jsem v Saint-Tropez a že přijedu včas. A k tomu výletu do Bratislavy... mladej někde u Jihlavy do dieselu natankoval benzin, zadřel motor a škoda byla asi dvě stě tisíc,“ hájil se Rajmont v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Co všechno na sebe v oblíbené talkshow prozradil Radek Banga?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.