Nejšílenější vánoční stromeček, nebo nový trend: K ozdobení postačí plný koš lamet, světový styl si zamilovala i Týnuš Třešničková

Týnuš Třešničková
Týnuš Třešničková
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 12. 12. 2023

Komentář: Na sociálních sítích se v posledních dnech začíná objevovat zcela nový a netradiční trend ve zdobení vánočního stromečku. Přes vrstvu lamet ani není vidět jehličí a v některých případech nejsou použita ani světýlka. Takto vyzdobený stromeček působí na první pohled skoro až šíleně, na druhý či třetí už ale vypadá celkem zajímavě. Unikátní styl zdobení, jenž je vidět zatím spíše v zahraničí, oslovil například influencerku Týnuš Třešničkovou či mladou podnikatelku Eriku Eliášovou - ta si takto netradičně ozdobila svůj vánoční stromeček u sebe doma.

Nový styl zdobení vánočního stromku je trendy hlavně v zahraničí a pro svou výzdobu si ho zvolil například jeden ze světoznámých módních domů. K tomuto minimalistickému stylu postačí jen spousta balení stříbrných lamet a světýlka.

Tento jedinečný a netradiční styl v sobě skrývá trochu retro i trochu futurismu - pro milovníky barevných až kýčovitých ozdob je takový styl zdobení stromečku jako z jiné galaxie. Nutno ale podotknout, že lamety se dříve na stromečky hojně používaly a až v posledních letech se od nich upouští.

Nevídaný styl zdobení stromečku oslovil i českou podnikatelku Eriku Eliášovou, jež vlastní známý e-shop s dámským oblečením. Ta podle svých slov jinakost a netradiční styly zbožňuje. Na svém instagramovém profilu se pochlubila obrovským stromkem zdobeným právě jen světýlky a množstvím stříbrných lamet.

Své sympatie k lametovému stromečku projevila i influencerka Týnuš Třešničková, kterou zaujal v prodejně známého francouzského návrháře v Londýně. Podle jejího názoru však tento trend do Česka nepřijde, natož aby se stal masově oblíbeným. Už je asi zřejmé, že tento neotřelý styl se stane vánoční libůstkou jen pro pár jedinců v republice, kteří mají zkrátka tradičních ozdob plné zuby.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.